banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ŞAHİN HOPUR, GÜREŞE TOHM ATTI

Güreş camiasının sevilen ismi, sadece Türkiye içinde değil, özellikle Türki Cumhuriyetlerinde yapılan güreş müsabakalarına da katılan, başarıları tescillenip, birçok madalya kazanan Şahin Hopur, Cemil Boz’un Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanması ardından güreşin patronu oldu.

“Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezi Müdürlükleri görevine bizleri takdir eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ederim” diyen TOHM Müdür V. Şahin Hopur, sözlerinin devamında; “Geçtiğimiz 3 ay öncesinde ilimize atanan İl Müdürümüz Cemil Boz Bey’in uzun süre üzerinde çalıştığı biri müdürleri arasında yer almaktan mutluluk duydum. Üzerinde ince eleyip sık dokuyarak yapmış olduğu bu liyakatali atamalar, özellikle spor camiası tarafından takdirle karşılanmış olup, iyi bir ekiple işe başlanıldığı kanaatindeyim” diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZ BİR KAT DAHA ARTTI

Güreş kariyeri hayli zengin olan Hopur, son olarak şunları söyledi; “Bizlere düşen tarafa gelince, güreş sporunun içinden gelen eski bir milli güreş sporcusu olarak da sorumluluğumuzun bir kat daha arttığının farkındayız. İnşallah bu göreve sorumluluğu içerisinde Kahramanmaraş’ımızın Geleneksel Güreşleri ve Olimpik Güreşlerimizin birlik beraberlik içerisinde, en iyi seviyeye çıkartmak, ahlaklı ve şampiyon sporcular yetiştirmek olacaktır”

Hopur, madalyalı şehre madalyalı sporcuların yakışacağını, bunun için çaba harcayacağını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol