banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PES TUTKUNLARI PİAZZA’DA YARIŞTI

 Kahramanmaraş Piazza’da düzenlenen Pro Evolution Soccer (PES) Turnuvası, oyun tutkunlarını buluşturdu. Eğlence ve tatlı bir rekabetin bir arada yaşandığı turnuvanın kazananları Teknosa ve Media Markt hediye çeklerinin sahibi oldu.

 30 Haziran’da başlayan PES Turnuvası, Playstation tutkunlarını Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bir araya getirdi. Dünyada her yaştan milyonlarca oyuncu kitlesine sahip olan PES’teki yeteneklerini konuşturan katılımcılar, Kahramanmaraş’taki turnuva süresince birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

 Büyük çekişmenin yaşandığı turnuva sonunda  Aydın Türkmen birinci olurken, Alperen Koca ikinci, Murat Çetin ise üçüncü oldu. Turnuvanın birincisi Media Markt’tan ve Teknosa’dan 100’er TL’lik hediye çekleri, ikincisi ve üçüncüsü ise Media Markt’tan 100'er, Teknosa’dan da 50’şer TL’lik hediye çekleri kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol