banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PAZAR UCUZA GELDİ; 4 GOL 3 PUAN
 17 Nisan günü, 12 Şubat Stadyumunda oynanan maçın ilk dakikalarında baskılı oyun sergileyen Pazarspor idi. Daha maçın 10. dakikasında bir şutları dileği yalayarak dışarı çıktı. Maçın 20. dakikasından sonra oyun hem sertleşti, hem de rakip takım tarafından çirkefleşince, hakemin basiretli yönetimi ile olay çıkmasına mani olundu.

Sanki bir takımdan teşvik primi almış gibi sert oyununu sürdüren rakip takım baskılı oynasa da, kırmızı beyazlı takımımızın beklenen golü 24. dakikada geldi. 69 numaralı formayı giyen Eser, 18 dışından topu ağlarla buluşturdu ve Alpedo Kahramanmaraşspor 1-0 öne geçmeyi başardı.

Bu arada, Eser'in eşi ve kızı Elif de basın tribününde takımı alkışlayanlar arasındaydı.

Gol, rakip takımı daha da gerginleştirirken, sert oyununu sahaya yansıttı, bu sırada her iki takımın oyuncuları da hakemle oynamaya başladı.

Ancak oyunda dengeyi kuran ve maça ağırlığını koyan kırmızı-beyazlı takımımız, atak oyununu sürdürmeye devam etti. Maçın 40. dakikasında 41 numaralı formayı giyen oyuncumuz, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu dışarı atmayı becerdi. Atak oyun sürerken, bir gol de 43. dakikada kaçtı.

Maçın ilk yarısı da ilk yarıda atılan golle 1-0 takımımız lehine sonuçlandı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜN AYAĞI UĞURLU GELDİ

Maçın ikinci yarısı kırmızı beyazlı takımımızın hakimiyeti altıda geçti. Nitekim maçın 50. dakikasında ikinci golümüz geldi. Ahmet Kutluer ile rahatlayan kırmızı beyazlılar, seyircinin tempo halinde 'üç, üç, üç...' diye tutturması üzerine ataklarını daha da sıklaştırdı. Ancak rakip takım sertlikten hiçbir zaman vazgeçmedi. Özellikle 60. dakikadan sonra seyirci de rakip takım aleyhine tezahürat yapınca, Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan taraftarı teskin etmeye ve sükunete davet etti. Başkan taraftarı yatıştırmayı başardı.

Nitekim rakip takımın sert oyunu başına iş açtı ve karşılığında, 64. dakikada Aykut'un ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı ve oyundan düştü.

Maçı izleyenler arasında yer alan Vali Mustafa Hakan Güvençer ile, il emniyet müdürü Servet Yılmaz uğurlu gelmiş olmalı ki, takım göze hoş gelen oyun oynamaya başladı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELMEYE BAŞLADI

Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ağırlığını koyan kırmızı beyazlı takım, 41 numaralı formayı giyen oyuncusu Ahmet Kutluer ile 3'üncü golü buldu. Kutluer, kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golünü atarken, taraftar iyice rahatladı.

Maç bu skorla bitecek diye beklenirken, 3 dakikalık uzatmanın ilk saniyelerinde Hayrettin skoru 4-0'a taşıyan golü atınca, taraftar takımlarını çılgınca alkışlamaya ve teşvike başladı.

Maç da atılan bu gollerle 4-0 takımımız lehine sonuçlandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol