Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

Kahramanmaraş Şampiyonu Sakaryaspor ile BAL’dan gelen Pazarcıkspor Pazar günü saat 14:00 da Saim Çotur Stadyumunda karşı karşılaya gelecekler. Bu maçı kazanan takım yeni sezonda Elbistanspor ile birlikte BAL Liginde mücadele edecek. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligi zirvede kapatan Sakaryaspor’da gözler haftasonu oynanacak maça çevrilmiş durumda. Sakaryaspor BAL’a yükselmesi durumunda Kahramanmaraş tarihinde bir ilk gerçekleşecek ve ilk defa Kahramanmaraş Merkezde bulunan bir mahalle takımı bu kategoride mücadele edecek.

Karşılaşma öncesi görüşlerini aldığımız Kahramanmaraş Sakaryaspor 1.Başkanı Tarık Üçgün ve 2.Başkan Yaşar Pekel zorlu maç öncesi iddialı konuştu.

Başkan Üçgün: “Bu Pazar Kahramanmaraş Sakaryaspor ve Pazarcıkspor saat:14.00 da Saim Çotur Stadyumunda oynanacak olan Play-Out maçımıza tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri davet ediyoruz.” Dedi.

2.Başkan Yaşar Pekel ise: “Zorlu bir sezonu geride bıratık. Artık emeklerimizin taçlanması için son viraja girdik. Tüm ekip arkadaşlarıma ve oyuncularımıza güveniyoruz. Tüm Dostlarımızı bu heyecanlı günümüzde yanımızda görmek bizim için büyük motive olacaktır.Bir ilki gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz.”ifadelerine yer verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol