Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO TAKIMININ BASKETBOL BAŞARISI
 Karşılaşmalar Osmaniye, Antalya, Mardin, Hatay, Mersin, Ankara, Gaziantep ve KKTC il temsilcisi okul takımlarıyla Şehitkamil Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Türkiye çapında 32 merkezde yapılan müsabakalarda Özel Sanko Okulları Küçük Kız Takımı, KKTC, Antalya, Osmaniye, Mardin illerinde şampiyon olan takımları yenerek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Pelin Kelleci, İdil Ağan, Elif Sergen, Ece Sergen, Selin Altınöz, Zeynep Sakıcı, Öykü Çevik, Doğa Çevik, Şevval Alisinanoğlu, İdil Şeker, Defne İnal ve Dila Kılıç’tan oluşan Özel Sanko Okulları Küçük Kız Takımı, aldığı başarılı sonuçla basketbolda Gaziantep’te bir ilki başardı.

Takımın mayıs ayı sonunda Adıyaman’da yapılacak Türkiye finallerine katılacağını belirten Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, bir ilke imza atan Küçük Kız Takımını, takım koçunu ve beden eğitimi öğretmenlerini kutladı.

Köylüoğlu,“Öğrencilerimiz disiplinli ve azimli çalışmaları sonucu Türkiye’nin ilk 8 takımı arasına girmeyi başarmış hem okul tarihinde hem de Gaziantep şehrimizde bir ilki gerçekleştirerek başarısını taçlandırmıştır” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol