Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO ÖĞRENCİLERİNİN YÜZME BAŞARISI
 Şehitkamil Belediyesi ve Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Alleben Kapalı Yüzme Havuzundaki yarışmada,Özel Sanko Okulları öğrencileritoplamda 20 madalya, 7-8 yaş bayan kategorisinde il birinciliği, 11-12 yaş bayanlarda il ikinciliği, 11-12 yaş erkek kategorisinde il üçüncülüğü ve 13-14 yaş bayanlarda il birinciliği kupası almaya hak kazandı.

Bireyselde yarışan Deniz Ay 200 metre ve 50 metre serbestte il birincisi, Aslı Demir 50 metre ve 100 metre kurbağalamada il üçüncüsü, Beyzanur Banu Akyol 200 metre serbestte il birincisi, Pelin Tan 100 metre serbestte il üçüncüsü, Beril Öztürk 50metre sırtüstünde il birincisi, Melisa Özkılıç 50metre kurbağalamada il birincisi, Zeynep Elif Alageyik 50metre sırtüstünde il üçüncüsü, Nehir Ay 50metre kurbağalamada il üçüncüsü, İdil Kale 200 metre serbestte il üçüncüsü oldu.

Özel Sanko Okulları Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Mete Horasan, öğrencelerini tebrik ederek, ‘’Bu yarışlarda en güzel sonuç bireysel ve yaş gruplarında alınan başarılı derecelerin yanında bu yıl başlamış olduğumuz ve önümüzdeki yıllarda okulumuzu Türkiye çapında temsil edecek yüzücülerin bulunduğu 7-8 yaş grubunda birinci olmamızdır” dedi.

Öğrencilerini kutlayanHorasan, okulu Türkiye şampiyonasına götürecek olan bu ekipte emeği geçen çalışma arkadaşlarına, katkılarından dolayı da yüzme il temsilcisi Cengiz Bingöl’e teşekkür etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol