banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 OKULLARARASI KORT TENİSİ MÜSABAKASI

      26-27-28 Kasım 2014 tarihlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 12 Şubat Tenis Kortunda gerçekleştirilen Kort Tenisi müsabakaları sonucunda Genç kızlar kategorisinde Hartlap Çok Programlı Anadolu lisesi 1., Sevim Şirikçi Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2., Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 3.olarak tamamladılar.

      Şampiyon olan Hartlap Çok Programlı Anadolu lisesine Madalyalarını ve Şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, İkinci olan Sevim Şirikçi Kız Teknik ve Meslek Lisesine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ, İl üçüncüsü Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin Madalya ve Kupalarını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram DEMİRCİ Takdim ettiler.

             Tören sonunda KABAKCI yaptığı konuşmada; 'İlimizde Okul Sporları kapsamında Genç Erkekler ve Genç Kızlar kategorilerin de toplam 50 sporcu katılıyor bu gün oynan Genç Kızlar da derece yapan takımlar kupalarını aldılar. Karşılaşmalar da üstünlük kuran Hartlap Çok Programlı lisesinin şampiyon olması da bizi çok mutlu etti. Çünkü Hartlap mahallemizden böyle bir başarı gelmesi ayrı bir güzellik kattı çalışmalarından dolayı başta antrenörleri ve sporcularımızı tebrik ediyorum'' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol