banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

OH BE, NİHAYET GALİP GELDİK!

Maça iyi başladık. İlk dakikalarda peş-peşe gelen kornerler, gelecek gollerin habercisi derken, daha 12. dakikada Tufan kaleci ile karşı karşıya kaldığında, topu dışarı gönderdi. İlk 10 dakikadan sonra oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran kırmızı beyazlılar, orta sahayı çok iyi kullanan rakibi önünde maçın 25. dakikasında filelerinde golü görünce, panikledi. Toparlanması gerekiyordu,  nihayetinde, dakikalar 38’i gösterirken, sahanın en başarılı oyuncusu Volkan Bekçi, taraftarı ve takımı rahatlatan beraberlik golünü atıverdi. İlk yarı atılan gollerle 1-1 bitti.

İKİNCİ YARI VE GALİBEYET GOLÜ

İkinci yarıda oyun sertleşir gibi oldu ve sarı kartalar havada uçuşmaya başlayınca, bu, kırmızı kartların geleceğinin de sinyallerini taşıyordu. Özellikle 55. dakikadan itibaren hakem de maçta hâkimiyetini kaybedince, taraftar hakem aleyhine tezahüratta gecikmedi.

Olan oldu, 62. dakikada hem kaptan Onur Berber, hem de rakip takımdan bir oyuncu kırmızı kart görerek, takımlarını 10’ar kişi bırakınca, saha karıştı, hakem otoriteyi yitirince, seyirci de çığırından çıktı, sahaya yabancı madde atmaya başladı ve maç da kısa süreli de olsa duruverdi.

Maçın kader ve kırılma anı 75. dakika idi. Oyuna ikinci yarıda giren Özcan, zor pozisyonda, aşırtma bir vuruşla fileleri havalandırınca, takım 2-1 öne geçti, taraftarın tezahüratı durmak bilmedi.

Maçın son dakikaları gergin ve sert geçerken, hakemin bitiş düdüğü ile rahatlayan, birkaç basamak birden yukarı doğru tırmanan Kahramanmaraşspor, rahat bir nefes aldı, gelecek için ümit verdi, 6 dakikalık uzatma sonunda taraftarı sevindiren kırmızı-beyazlılar oldu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol