banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

NE BİZ YENDİK, NE PENDİK!
 Maçın ilk 25 dakikası orta sahada geçti, takımlar birbirine üstünlük sağlayamazken, Pendik ilk tehlikeli atağını 28. dakikada geliştirdi ve golle burnu buruna geldi.

1 dakika sonra da Kahramanmaraş önemli bir gol fırsatı yakaladı ise de,  forvet oyuncularının beceriksizliği sebebiyle galibiyet golünden oldu. Rakip takım bu dakikalarda daha atak oyun sergilerken, maçın 35. dakikasında 18 dışından çekilen sert şutu kalecimiz Mesut uçarak kornere göndermeyi başardı.

43. dakikada rakip takım oyuncularının bir kafa şutu üst direğe takıldı ve ilk yarı0 – 0 berabere sonuçlandı.

İKİNCİ YARI VE GELEN BERABERLİK GOLLERİ

İkinci yarıya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar oldu. Bir d önemler, 1999 yılında, Türkiye Kupasında Fenerbahçe’yi eleyen ünlü Pendikspor defansa çekilince, kırmızı beyazlıların bir topu direkten döndü. Akabinde 18 dışından çekilen sert şutu kalecileri kornere çeldi.

Beklenen gol 61. dakikada geldi. Okan 6 pastan plase ile topu ağlarla buluşturdu ve takımımız 1-0 öne geçti.

Maç bu skorla sonuçlanır diye beklenirken, rakip takım yine 6 pas içinde, karambolde kafa ile topu Mesut’un yanından filelerle buluşturdu ve maç da 1-0 berabere neticelendi. Yani ne şiş yandı, ne kebap.

Böylece Kahramanmaraşspor, 34 olan puanını 35’e çıkarttı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol