Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

MÜDÜR HOPUR’DAN BAŞKAN KARAOĞLAN’A ZİYARET

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçilen Kahramanmaraş’ın sevilen ve sayılan siması Ekrem Karaoğlan’a “Hayırlı Olsun” ziyaretleri devam ediyor.

Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde atanan Şahin Hopur,  ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan’ı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Hopur,  “Kahramanmaraş amatör spor kulüpleri federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkan Ekrem Karaoğlan ve yönetim kuruluyla Kahramanmaraş sporuyla alakalı muhabbet ettik. Nazik ev sahipliğinden dolayı başkan Ekrem Karaoğlan ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

MÜDÜRÜMÜZ HOPUR’A BAŞARILAR DİLİYORUZ!

Başkan Karaoğlan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Amatör sporun kalkınması için neler yapabilirizi konuştuk. Müdürümüzün fikirlerini aldık. Biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak istişareden yanayız. Bir proje yapacaksak, bir program yapacaksak bunu istişareler içerisinde yapacağız. Biz birlikte hareket ettiğimiz sürece Amatör sporun kalkınması için hiçbir engel kalmaz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol