Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MİNDERDE BİR İLK: SÜPER LİG ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK
 Ankara’da başlayan Süper Lig güreş müsabakalarında grubunu şampiyon olarak tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, Tokat’taki müsabakaları da şampiyon olarak tamamladı ve yarı finallere kalmayı başardı.

Kocaeli’nde yapılan Süper Lig yarı final müsabakalarında üçüncü olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı bu derecesi ile Kahramanmaraş Güreş tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Süper Lig üçüncüsü olmayı başardı.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, güreşte yakalanan bu başarının devamının geleceğini söyledi.


Kulüp Başkanı Semerci yaptığı açıklamada: “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yılını kutladığımız şu günlerde Kocaeli’nden böyle bir mutlu haber bizleri fazlasıyla memnun etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak sürekli ilkleri yaşıyoruz. Güreşin haricinde futbolda ve voleybolda da profesyonel liglerde mücadele ediyoruz.

Süper Lig’de Türkiye üçüncüsü olmamız, Kahramanmaraş’ın güreşin beşiği olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu başarımız sadece güreşle sınırlı kalmayacak diğer dallarda da gelecektir. Bizlere güvenen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerimize bu başarımızı armağan ediyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol