Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MAVİ FIRTINA KUPA’YA VEDA ETTİ
 Ligde son iki hafta da 4 puan kaybeden mavi fırtına Kayseri’de hem tur bileti hem de moral bulmak istedi ama olmadı. Maçın başında Melih Vardar ile yüz de yüzlük bir pozisyondan yararlanamayan maviler Mert Nobre’nin golüyle sarsıldı. İlk yarı bu skorla sona ererken 2’nci devre Kayserispor ve temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kenar yönetimi oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahale ettiler. İlk yarı da temsilcimiz saha da daha iyi mücadele etmiş olsa da ikinci yarıda oyunun üstünlüğü tamamen Kayserispor’a geçti ve sarı-kırmızılılar 2’nci golü 86’ncı dakika da Diop Babacar’ın ayağından buldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Kayserispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 4. tura adını yazdırdı. Kayserispor'un golleri Mert Nobre ve Diop Babacar'dan geldi.


Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki müsabakayı yeniden Başkan seçilen Recep Mamur ve yöneticiler, locadan izledi. Az sayıda taraftarın takip ettiği maçta Biseswar, Ertuğrul, Jaja, Ömer Bayram gibi isimler forma giymedi. Mert Nobre, Pablo Mouche, Abdullah Durak, Salih Dursun ise sahadaki yerini aldı.

 

TAT: Kayseri Kadir Has

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu ** Serkan Çimen ** Mehmet Kapluhan **

KAYSERİSPOR: Gökhan Değirmenci *** Cüneyt Köz ** Zurab Khizanishvili ** Salih Dursun *** Abdullah Durak *** Yener Arıca *** Alexandre Silva Cleyton * Alper Uludağ ** Okay Yokuşlu ** (Dk.61 Taner Yalçın *) Mert Nobre ** (Dk.75 Diop Babacar **) Pablo Mouche ** (Dk.61 Sefa Yılmaz *)

KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESPOR: Ferdi Yalçın ** Edip Saruhan ** Mehmet Akif Alıcı ** Devrim Aksongur ** Yunus Akman * (Dk.56 Mehmet Yılmaz *) Hakan Doğru *** (Dk.66 Orhan Gazi Kelce *) Serdar Cansu ** Fatih Özçelik ** Uğur Yalçın *  (Dk.82 Bünyamin Kılınç *) Melih Vardar ** Volkan Çekiç *

GOLLER: Mert Nobre Dk.41, Diop Babacar Dk.86 (Kayserispor)

SARI KARTLAR: Okay Yokuşlu, Zurab Khizanishvili (Kayserispor) Melih Vardar, Yunus Akman (Kahraman Maraş Belediyespor)

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol