banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MAVİ FIRTINA GÜMRÜK’TE KALDI

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde play-off hedefi güden rakibi Fatih Karagümrük’ü konuk etti. 33’ncü dakika da Mehmet Özdıraz’ın golüne engel olamayan fırtına soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

Müsabakanın ikinci yarısına istediği gibi başlayan temsilcimiz yakaladığı pozisyonlarla gol sinyalini verdi. 60’ncı dakika da Uğur Yalçın’ın golü ile 1-1’i yakalayan temsilcimiz bu golden iki dakika sonra da Mehmet Fuat Gölbaşı ile skoru 2-1 yaptı ve yenik durumdan galip duruma geçti. Peş peşe inanılmaz gol pozisyonları bulan ama bu pozisyonları cömertçe harcayan temsilcimiz de maçın son 10 dakikası kabus gibi geçti. Hakemin olumsuz tavrı ve karar hataları ile hem saha içi hem de tribünler tahrik oldu. Saha içinde futbol zaman zaman ciddi şekilde tartıştılar. Dakikalar 83’ü gösterdiğinde ise bu defa rakip Karagümrük’ten Recep sahneye çıktı. 83’te skora denge getiren Recep Akkemik, 86’ncı dakika da ise takımını 3-2 öne geçiren golü attı. Müsabakaya 7 dakika eklendi ama bu zaman içerisinde de gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, büyük bir fırsatı tepti. Gelecek hafta Derince deplasmanına gidecek olan temsilcimiz bu maçı mutlaka kazanmak zorunda.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol