Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’IN R.TAYYİP ERDOĞAN’I OLACAĞIM
 Başvuru süresinin son günü olan 01.Kasım Cuma günü parti binasına gelerek AK Partiden Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıklayan Ecz. Bahtiyar Murat Aras, 1987 yılında Turgut Özal ile çıktığı siyaset yolculuğunda kendini yetiştiren birisi olarak tecrübelerini hizmete dönüştürmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Konuşmasının başında ilkin özgeçmişinden kısaca söz eden Aras, ilk, orta ve liseyi Kahramanmaraş’ta bitirdi.

İstanbul Eczacılık Fakültesi mezunu. Ayrıca yüksek lisans yapma yanında, Nevşehir Üniversitesinde tarih alanında da doktora yapıyorken, Anavatan Partisinde il başkanlığı yanında MYKY üyeliği de yaptığını belirten Aras; “Siyaset yaptığım 20 yıl boyunca, bu sürede ayak basmadığım toprak, sıkılmadık el ve çalmadık kapı bırakmadım. Şehri de bilirim, ilçeyi, belde ve köyü de. Aziz milletime hizmet etmek içini bu yola çıktım. Siyasete yön verebilir miyim düşüncesiyle çıktığım bu yolculukta, 20 yıl içerisinde tecrübe sahibi oldum” dedi.

 

NEDEN BÜYÜKŞEHİRİ İSTEDİ

 

Aras; “Büyükşehir bu kentin yüzü, aynası. Kaldı ki Büyükşehir belediye başkanlığı, 10 milletvekilinin görev inden daha büyük. O bakımdan çok önemsiyorum. Büyükşehir başkanı sıfatıyla bu kenti, bu insanları daha iyi temsil edebileceğime inandığım için aday adayı oldum. Amacım, bu şehrin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı olmak. Kendime güveniyorum. Olurum veya olmam, ama hizmet etme fikirim hiç tükenmeyecek. Allah utandırmasın diyorum, yolumuz açık olsun” diye konuştu ve aday adaylığını açıklayan diğer aday adaylarına başarılar diledi.

 

AK PARTİ AİLESİNE KATILDIĞI İÇİN TEŞEKKÜR

 

Aras, Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teslim etti, sonra da Erkoç yaptığı kısa konuşmada, “Murat Aras kardeşimiz mümtaz bir şahsiyet. Ayrıca AK Parti ailesine katıldığı için de kendisine teşekkür ediyor, tebriklerimi iletiyorum ve başarılar diliyorum” dedi ve basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.

 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol