Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KURTULUŞ KUPASI MAÇLARI DEVAM EDİYOR
 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesince bu yıl düzenlenecek Liselerarası Basketbol ve Voleybol Turnuvalarında şampiyon olan takımlara Kayseri Erciyes Kayak Merkezi tatili verilecek. 2. Ve 3. Olanlara ise eşofman takımı hediye edilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan turnuvaya liselerin 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencileri katılıyor.

 

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü olan 12 Şubat 2017 tarihinde kutlanacak olan kutlama törenleri çerçevesince gerçekleştirilen Basketbol ve Voleybol Turnuvalarında maçlar 2 Ocak 2017 tarihinde başladı.

Basketbolda 11 voleybolda ise 9 takımın mücadele ettiği müsabakalarda ilk eleme maçları 11-12 Ocak 2017 tarihlerinde oynandı. 2. Tur eleme maçları ise 17-18 Ocak 2017 tarihleri arasında oynanacak.

 

Final maçları ise 10 Şubat 2017 tarihinde oynanacak ve müsabakaların sonunda şampiyon olan takımlara Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nde 2 gece 3 gün sürecek tatille ödüllendirilecek. Müsabakalarda 2. ve 3. Olan takımların sporcularına ise eşofman takımı hediye edilecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol