banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 KSÜ SPOR KULÜBÜ GRUP ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

9-14 mart 2015 tarihleri arasında Niğde ‘de yapılan Yıldız Erkekler Basketbol Bölge Birinciliği karşılaşmaları tamamlandı. KSÜ Spor Kulübü basketbol Takımı son maçında Hatay Gençlik ve Spor Kulübünü 64-57 mağlup ederek gurubunda  üçüncüsü oldu. Çukur ova Üniversitesi Spor Kulübünün birinci olduğu gurup karşılaşmalarında Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti ikinci oldu.

Şampiyona dönüşü bir açıklama yapan KSÜ Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü, yaklaşık 3 ay önce oluşturulan bir takımla elde edilen bu sonucun önemsenmesi gerektiğini belirterek,üniversite gibi ciddi bir eğitim müessesesinin spora el atmasının toplumda büyük bir karşılık gördüğünü, 600 ‘e yakın ailenin çocuklarını KSÜ Spor kulübüne teslim ettiğini belirterek, bu taleplerin değerlendirildiğini halen çalışmalarını sürdüren Basketbol, voleybol, güreş ve wushu dallarında yaz spor okulları açacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol