banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ BAYAN SALON FUTBOLU TAKIMI 1. LİGDE
 5-9 Mart 2017 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, 4 takımın mücadele ettiği şampiyonada Sinop Üniversitesi ve Cumhuriyet Üniversitesi takımlarını 5-3’lük skorla deviren KSÜ Bayan Salon Futbolu Takımı, Gaziosmanpaşa Üniversitesiyle 3-3 berabere kaldığı müsabaka sonunda yapılan penaltı atışlarını 2-0 kazanarak grubu 1. olarak tamamladı. KSÜ Bayan Salon Futbolu Takımı, yeni sezonda üniversitemizi 1. Ligde temsil edecek.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve 19 Mayıs Üniversitesinin mücadele ettiği erkekler salon futbolu 2. Lig Grup 1.liği karşılaşmalarını ise KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı 2. olarak tamamladı.

KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı Cumhuriyet Üniversitesini 3-1, Amasya Üniversitesini 7-2 yendiği karşılaşmaların ardından, 19 Mayıs Üniversitesine son dakikada yediği golle 5-4 mağlup olarak grup 2.’si oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol