banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KORT TENİSİ BÖLGE YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ

Adıyaman Gençlik Spor Kompleksinde 18-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen bölge finalinde, Samet Yiğit Çupurbaş, Erdem Horuz ve Halil Mert Demir’den oluşan SANKO Okulları Yıldız Erkek Tenis Takımı; Diyarbakır Özel TED Ortaokulu, Şırnak Şehit Ömer Halis Ortaokulu ve Şanlıurfa Şehit Ahmet Günay Ortaokulu ile oynadığı maçları yenilgisiz kazanarak bölge birincisi olmayı başardı.

Doğa Arslan, Simge Köybaşı ve Eylül Kurt’tan oluşan SANKO Okulları Yıldız Kız Tenis Takımı da bölge finallerinde, Bitlis Sadettin Aka Ortaokulu ve Van TOGB Ortaokulu ile oynadığı maçları yenilgisiz olarak kazanarak bölge birinciliği elde etti.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin Adıyaman’dan iki bölge birinciliği ile dönmelerinin gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.

Asyalı, 10-14 Haziran tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek Türkiye Finallerinde okullarını, Gaziantep’i ve bölgeyi temsil edecek olan Yıldız Kız ve Erkek Tenis Takımına başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol