Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK dizi GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

KOORDINATÖR ÜNER GALATASARAY FUTBOL OKULU'NDAN MEMNUN
 Üner, Kahramanmaraş Galatasaray ve Elbistan Futbol okullarında  denetimler yaparak öğrenci aileleriyle bir araya geldi. Ailelere okul hakkında bilgi veren Üner, öğrencilerin kaliteli ve donanımlı yetişmesi için ailelerden destek istedi.

Cumartesi günü İstanbul-Kahramanmaraş Uçağı ile Şehrimize gelen Üner'i havaalanında Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Canlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Beyaz tarafından karşılandı.

Mado Sarayı'nda Futbol Okulu Yöneticileri ile biraya gelen Üner, yöneticilerdan futbol okulları hakkında ön bilgiler aldı.

Yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte Kahramanmaraşspor'u da ziyaret eden Üner Kulüp Başkanı  Ufuk Bilgetekin'den Kahramanmaraşspor ile ilgili bilgiler aldı. Kahramanmaraşspor'a PTT 1. Ligi7nde başarılar dileyen Üner daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker'le de bir süre sohbet etti. Ülger, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u üst liglerde görmek istediğini söyledi.

Yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte buradan Elbistan'a hareket eden  Üner Elbistan Galatasaray Futbol Okulu yönetici, teknik heyet, futbolcu ve futbolcu velilerİ ile biraya geldi.

Elbistan Galatasaray Futbol Okulu tesislerinde de incelemelerde bulunan Üner, burada futbolcularla sohbet etti, "Sizler geleceğin futbolcuları olacaksınız" dedi.

Elbistan ziyaretinin ardından  Kahramanmaraş'a dönen Üner, Pazar günü de Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'nu ziyaret etti.

Burada da teknik heyet, futbolcu ve futbolcu velileri ile biraraya gelen Üner, velilerin fikirlerinin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. 

Okullarda iyi işler yapılıp yapılmadığını kontrol ettiklerini ifade eden Üner, ailelerin fikirlerinin bu konuda önemli olduğunu belirterek aldıkları geri bildirimin öğrencilerin yetişmesinde etkili bir faktör olduğunu kaydetti. İyi bir sporcu olmak için iyi bir insan olunması gerektiğinin altını çizen Üner, iyi bir futbolcu olmak için de iyi bir sporcu olmak gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye genelinde 130 tane Galatasaray Futbol Okulu bulunduğunu anımsatan Üner, okulları gezerek velilerin fikirlerini ve önerilerini aldıklarını söyledi. Kahramanmaraş'ta iyi işler yapıldığını gördüklerini ifade eden Üner, yetişen öğrencilerden ümitli olduklarını belirtti.

Galatasaray Futbol Okulları'nda yaptıkları denetimler hakkında bilgi veren Seçil Üner şunları söyledi: "Öncelikle bu denetlemenin amacı, biz bir projenin içindeyiz, bu projeyi yürütürken bunu mutlaka takip etmemiz, kontrol etmemiz ve doğru şeyler mi yapıyoruz diye bunun geri bildirimlerini almak istiyoruz. Bizim için velilerimiz ve onların fikirleri çok önemli. Çünkü onların desteğini almadan buradan ilerlememiz mümkün değil. Biz günün belirli saatlerini onlarla beraber geçiriyoruz, geri kalan zamanı veliler beraber geçiriyor. O yüzden onlar bizim çözüm ortaklarımız. Bu çocukların hayatında önemli şeyler değiştirebilmemiz için bir birimize yardımcı olarak beraber hareket etmemiz gerekiyor.130 tane futbol okulumuz var ve bu okullardaki tüm velilerimizin fikirlerini, önerilerini tek tek dinlemeye çalışıyoruz. Onlardan ilham alıyoruz, bu yüzden onlar bizim için çok önemli, yani o tepkileri, geri dönüşleri almamız gerekiyor."

Kahramanmaraş'ta kaliteli sporcuların çıkmasını beklediklerini aktaran Seçil Üner şu şekilde konuştu: " Buradan bir sporcu çıkmaması için hiçbir eksik yok. Her türlü güzel, olumlu koşul burada mevcut. Eğer bir şeyleri doğru yapıyorsanız, çocukları seviyorsanız başarılı olursunuz. Ama sadece futbolcu yetiştirmeye odaklanırsanız hiçbir zaman futbolcu yetiştiremezsiniz. Biz önce iyi insan yetiştirmeye çalışıyoruz, iyi sporcu. Futbolcu onun makyajıdır yani iyi bir insan olmadan iyi sporcu olmazsınız. İyi bir sporcu olmadan da iyi bir futbolcu olmazsınız. Biz basamak basamak gidiyoruz, burada Yahya, Ethem ve diğer hocalarımız zaten bu işe yıllarını vermiş insanlar, biz bir ekibiz, onlar çok özverili insanlar. Bizi buradan beklentimizin de çok üstünde destekliyorlar ve temsil ediyorlar. İşinizi doğru yaptığınız zaman sonuca ulaşırsınız. Bunun içinde sabır gerekiyor, spor da bu şekilde mutlaka buradan da bir futbolcu kazandıracağız, inanıyorum."        

Futbol okullarında yetişen öğrencilere Florya tesislerinde çeşitli etkinliklere katılma imkânı sağladıklarını anlatan Üner şunları dile getirdi: "Biz Florya'da, Metin Oktay tesislerinde seçmeler organize ediyoruz. Bu seçme organizasyonlarında Florya'ya gelen oyuncularımıza tesisi gezdiriyoruz. A Takımı oradaysa antrenmanını izletiyoruz, bu tarz organizasyonlarımız oluyor. 130 tane futbol okulumuz var, hepsini aynı anda aynı sıklıkta yapamayabiliyoruz. Bunun planlamasını yapacağız, Kahramanmaraş Galatasaray futbol okulu da Florya'da bizim misafirimiz olacak."

Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Seçil Üner:  "Bir futbol okulunu sadece bir futbol okulu olarak görmemek gerekiyor. Biz gerçekten burada çok önemli, çok büyük bir iş yapıyoruz. Onların hayatında hiç unutulmayacak bir anı burada bulunmuş olmak. Amacımız gerçekten kendine güvenen, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek. Biz bir aileyiz, bir gün bizi Galatasaray camiası olarak hayatlarında iz bırakmış olarak hatırlamaları bile bizim için çok önemli, bunu temenni ediyoruz. Bu anlamda da ailelerimizin desteğini bekliyoruz."diyerek sözlerini bitirdi. 

Galatasaray Futbol Okulları Kahramanmaraş sorumlusu Yahya Canlı ise şunları konuştu: "Öncelikle Seçil hocama çok teşekkür ediyorum, kendisi Florya'da üst düzey bir kariyere sahip. Kendisi Futbol Akademimizin, futbol okullarımızın koordinatörüdür. Buraya gelişiyle birlikte bizim futbol okulumuza çok şey kattı ki daha da katacak. Biz bir ekibiz, bu ekip içerisinde bizim eksiklerimizi, olması gerekenleri gözlemlemeye geldi hocamız. Onun gözlemlerine, tavsiyelerin uyacağız. İleriye gitme noktasında elbette ki eksikliklerimiz vardır, burada Seçil hocamızın tavsiyesi bizim için çok önemli. Aynı zamanda okulumuzdaki öğrencilerimiz de kendisini çok sevdi, çok memnun kaldık. Bu gelişi okulumuza fazlasıyla çok şey katacaktır."

Galatasaray okuluna ilginin yüksek olduğunu ifade Canlı şu an yaklaşık 130 öğrencinin spor çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Aynı zamanda Yahya Canlı okula kayıtların devam ettiğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol