banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KMS’İ DEVİR ALMAYA DAVET ETTİLER!

Kahramanmaraşspor taraftarının sosyal medyadaki buluşma adresi olan Kahramanmaraş SK 1969, öğlen saatlerinde Nijerya milli takım ve 2. ligden bugüne kadar  süper ligi ekibi Yeni Malatyaspor'un scout'u olan Ahmet Arslan ile Kahramanmaraşspor'da Fatih Mehmet Ceyhan'ın ilk geldiği günlerde yanında  olan Ejder Arslan'ı takımı devir almaya davet etti.

Kendisine Kahramanmaraşspor taraftarlar platformu ismi veren Kahramanmaraş SK 1969 sayfası,'' Ey Ahmet Arslan ve Ejder Arslan, yetmedi mi başka takımların başarısı için mesai harcadığınız? Tüm kamuoyu biliyor, Yeni Malatyaspor'un  süper lige çıkmasında çok büyük payınız var. Şehrinizin takımı Kahramanmaraşspor için elinizi taşın altına koyma vakti gelmedi mi? Eminiz ki hem futbolcu anlamında hem de maddi anlamda bu güce sahipsiniz. Sizleri bu yolda başkanlığa davet ediyoruz'' şeklinde paylaşım yaptı..

GALATASARAY'IN ESKİ FUTBOLCULARININ RESİMLERİNİ KULLANDI

Yapılan paylaşımda Galatasaray'ın eski futbolcularından Gheorghe Popescu, Rumen efsane Gheorghe Hagi ve Izu Azuka ile Ahmet Arslan ve Ejder Arslan’ın resimlerini kullandı.

Kaynak; MaraştaSpor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol