banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KMS, POLATLI’DAN 1 PUAN ALDI

2012-2013 sezonunun ilk devresi son maçında deplasman da Ankara temsilcisi Polatlı Buğsaşspor’a konuk olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, cezalılar ve eksiklerle gittiği deplasmandan altın değerinde 1 puan çıkardı. Sert bir hava da ve çetin geçen zorlu maçta maçın başından sonuna kadar iki takım da orta alan mücadelesi şeklinde kozlarını paylaştı. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz de Taha Balcı net 4 gol pozisyonunu değerlendiremedi. Erhan Çelenk, Berkan Emir, Adem Aydın gibi yıldızlarını cezalarından dolayı Başkent’e götüremeyen kırmızı-beyazlılar da sahada rakibini adeta bozguna uğrattılar. Liderin 4 puan gerisinden zirveyi kovalayan temsilcimiz lig boyunca oynayacağı en zor deplasman maçından da puan çıkarmayı başardı. İlk devrenin son maçını deplasman da oynayan temsilcimiz Hatay ve Fethiyespor deplasmanı haricinde yarıştı takımların tamamını kendi sahasında konuk edecek. Bugün itibari ile tatile giren futbolcular ise 2 Ocak’ta ya Antalya yada İstanbul’da toplanarak ikinci devrenin hazırlıklarına başlayacaklar.  

Polatlı Bugsaşspor: 0 - Faturavizyon Kahramanmaraşspor: 0

Stat: Şehir

Hakemler: Serkan Ergün, Mehmet Kapluhan, Ufuk Altunbaş

Polatlı Bugsaşspor: Ercüment, Muhammet, Efecan, Ali (Dk. 83 Orhan), Galip, Abdullah, İsmail (Dk. 70 Serhat), Erdem, Emre Aygün (Dk. 64 Emre Özivgen), Volkan, Yaşar

FV. Kahramanmaraşspor: Taylan, Zafer, Onur, Mehmet, Merter, Taha (Dk. 86 Şadi), Tolga (Dk. 89 Bilal), Emre, Erhan, Fahrettin, Gökhan (Dk. 82 Mustafa)

Sarı kartlar: Dk. 26 Ali, Dk. 90 Ercüment (Polatlı Bugsaşspor), Dk. 43 Mehmet, Dk. 54 Tolga, Dk. 80 Onur (Faturavizyon Kahramanmaraşspor)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol