banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KMS KÖTÜ OYNADI, HAKEM DE MAÇI KATLETTİ
 Her iki yarıda da iyi bir oyun sergilemeyen, tutuk olan, sürekli top kaybeden,  doğru düzgün bir atak bile geliştiremeyen kırmızı beyazlılar, maçın daha henüz 18. dakikasında filelerle topu bulunca şok yaşadı.

Seyircisi her zamanki gibi mükemmel, hava da futbol oynamaya müsait iken, ilk yarı atılan bu golle 0-1 rakip takımın galibiyeti ile bitti.

İKİNCİ YARI VE UZATMALARDA GELEN GOL

Maçın ikinci yarısında da kırmızı beyazlılar tutuk oyunlarını sürdürürlerken, rakip yeşil beyazlı takım sahada basmadık yer bırakmadı ve hata sergilemedi.

Ancak hakem maçın 56. dakikasında uyduruk bir penaltı yarattı, bereket versin kalecimiz topu kornere çelmeyi başardı.

Bu dakikadan sonra maç çığırından çıktı, takım yenik oynamanın ezikliği ile başarılı bir oyun ortaya koyamazken, sarı kartlar da havada uçuştu.

Maçı ilk yarıda atılan golle bitti bitiyor derken, 6 dakikalık uzatmanın son saniyesinde bir gol daha gördük kalemizde, bu skorla yeşil beyazlı rakip takım sahadan 0-2 galip ayrılmayı başardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol