banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KMS - AMEDSPOR PUANLARI BÖLÜŞTÜLER
 Saat 13’te başlayan maça etkili başlayan konuk takım oldu. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı, taraftarın Amedspor ve PKK aleyhine tezahüratı seyirciyi stada toplamaya yetmişti. Stada maçı izlemeye gelen seyircinin sayısının 5 bin olduğu gözlemlenirken, aşırı güvenlik tedbirleri de gözden kaçmadı.

Maçın ilk tehlikeli atakları konuk takımdan geldi. Pas yapan, top çeviren Amedspor, oyunun ilerleyen dakikalarında oyun üstünlüğünü Kahramannmaraşsporá kaptırınca, gol de peşinden geliverdi.

Nitekim maçın 14. dakikasında, kornerden gelen topa kafa vuran Feyyaz, topu ağlarla buluşturdu ve kırmızı - beyazlılar 1-0 öne geçti. Bu gol taraftarı coşturmaya kafi geldi. Golden sonra kırmızı-beyazlı oyuncuların çevik kuvvet polislerine koşması, onlara sarılması, Kayseri'de yaşanan terör eylemlerini protesto etmesi, maça ayrı bir hava getirdi.

Kırmızı beyazlı takımın kalecisi Mesut, mutlak golleri kurtarırken, maça damgasını vuran adam olmayı da başardı ve ilk yarı atılan bir golle 1-0 lehimize sonuçlandı.

İKİNCİ YARI VE  SON SANİYELERDE YENEN ŞOK GOL

Maçın ikinci yarısı denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçse de, oyuna zaman zaman ve çoğunlukla ağırlığını koyan takım Amedspor oldu. Hakemin de ilk yarıya nazaran biraz daha rakip takım lehine düdük çalması, taraftarı sinirlendirdi, tezahüratın ölçüsü kaçarken, uzatmanın ilk dakikasında gelen gol, kırmızı beyazlı takım kadar taraftarı da şoke etti.

Maç da atılan birer golle 1-1 sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol