Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KMS 1 PUANLA DÖNDÜ

 Deplasmanda karşılaştığı düşme hattının önemli adaylarından Bugsaşspor’la zorlu bir karşılaşmaya çıkan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ilk yarıda kontrollü bir oyun sergiledi. Takım halinde topun arkasına geçen kırmızı beyazlı ekip rakip alandaki boşlukları kontra ataklarla değerlendirmek istedi. Rakip Bugsaşspor ise kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajını iyi kullanarak Kahramanmaraşspor kalesine tüm hatlarıyla yüklendi. Kırmızı beyazlı ekibin kalesinde 4 tane net pozisyon bulmasına rağmen bu ataklardan yararlanamadı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ise Rıdvan Koçak ve Dündar Denizhan’ın eksikliğini yaşayarak sahaya farklı bir dizilişle çıktı. Yeni kadro yapısı ile ilk yarıda rakip alanda çok fazla etkili olamayan kırmızı beyazlı ekip uzun topları kanatlara indirerek gol yollarında etkili olmak istedi. İlk yarının sonlarına doğru topu tam anlamıyla kendi yarı alanında kabul eden Kahramanmaraşspor iyi savunma yaparak ilk yarıyı 0-0’lık eşitlikle kapattı.

Kendi evinde oynamanın avantajını iyi kullanan ev sahibi ekip Bugsaşspor, ikinci yarıya daha iyi ve etkili başladı. Rakip kaleye tüm hatlarıyla yüklendi. Kahramanmaraşspor kendi yarı alanında oyunu kabul etti ve kalesinde net pozisyonlar atlattı. Rakibin karşısında oyunu kabul eden Kahramanmaraşspor rakip kalede kontra ataklarla etkili olmak istedi. İleri uçta Sinan ve Recep’le etkili olmak isteyen kırmızı beyazlı ekip rakip kalede elde ettiği net pozisyonlardan yararlanamadı. Bugsaşspor ise ikinci yarıda oyuna giren Burak ile fazlasıyla etkili olurken Kahramanmaraşspor defansı ve kaleci Erman başarılı oyunu ile kalede devleşerek gole izin vermedi. Rakip kaleye kontra ataklarla yüklenen temsilcimiz Sinan Yitmez’le net bir pozisyon yalarken Sinan’ın yakın mesafeden net vuruşunda top kale direğinden döndü. Karşılaşmanın son dakikalarında tamamen kendi yarı alanına kapanan Kahramnamaraşspor iyi savunma yaparak maçı 0-0’lık eşitlikle tamamladı. Karşılaşma sonucu kırmızı beyazlı  ekip bir basamak gerileyerek 17. sırada gerileyen Kahramanmaraşspor kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. TFF’nin verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak maça kırmızı beyazlı ekip ligde kalmak için mutlak galibiyetle çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
KMS 1 PUANLA DÖNDÜ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol