Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KIRMIZI-BEYAZLILAR 4 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI

Önceki yıllara göre, transferde fazla aceleci olmayan Kahramanmaraşspor ligin başlamasına az bir zaman kala sadece 4 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Durgun bir transfer sezonu geçiren Kırmızı-Beyazlı ekip kırmızı beyazlılarda taraftarlar transferlerin bir an önce yapılmasını beklerken, şu anda takımda bulunan futbolcularla lige başlanmasının doğru olmadığını aksi takdirde sezon sonunda hüsrana uğrayacaklarını dile getirerek Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın direk takımda oynayacak ve takıma faydası olacak futbolcuların alınmasını istediler.

2020-2021 SEZONU HAZIRLIKLARINI KENDİ TESİSLERİNDE SÜRDÜRÜYOR.

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz  TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele edecek.

Kahramanmaraşspor'a devre arasında katılan ve 31 mayıs 2020 itibariyle sözleşmesi sona eren, teknik direktör Bülen Akan ile yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, 2020-2021 sezonu için teknik direktör Sinan Yücer ile anlaştı.

4 YENİ İSİM GELDİ

 Kahramanmaraşspor,  Silivrispor'dan sağ bek oyuncusu Emin Altunay, Şile Yıldızspor'dan sol kanat oyuncusu Burak Göksel, Fethiyespor'dan tercübeli oyuncu Erdi Bakırcı ve geçtiğimiz sezon Pendikspor'da forma giyen  eski forvet oyuncusu Yakup Ramazan Zorlu, ile anlaştı.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN OYUNCULAR

TFF 2.LİG KIRMIZI GRUPTA MÜCADELE EDEN Kahramanmaraşspor 'da Ahmet Gül, Ali Alperen Erdoğan, Bayram Çetin, Caner Bulut, Ebubekir Berke Tambay, Eren Nergiz,  Hakkı İsmet Şimşek, Hüseyin Yılmaz, Hüseyin Cihan Avcu, Muhammed Enes Yılmaz, Murat Çoşkun, Orhan Evci, Recep Türköz, Safa Ali Memnun, Sefa Saz, Selahattin Öztürk ve  Selçuk Özcan'nın sözleşmesi devam ediyor.

TAKIMDAN AYRILANLAR

Teknik Patron Bülent Akan, yeni sezon için Ankara Demirspor ile anlaştı.  Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten,  kaleci Özkan Karabulut, Etimesgut Belediyespor ile, Cerem Talha Dinçer Kocaelispor ile,  Haluk Türkeri Adıyaman 1924 Spor ile,  Gökhan Payal Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile, Rıdvan Türker 24 Erzincanspor ile anlaştı. Sözleşmesi devam eden Gürcan Gözüm ise Aksaray Belediyespor ile anlaştı.

31 mayıs 2020 itibariyle, Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi biten   Fatih Kamacı ve Nuri Melih Mursal  henüz hiçbir takımla anlaşmadı. Gençlerbirliği'den kiralık gelen  Emre Gündoğdu ile sözleşme yenilenmeyecek.

SİNAN YÜCER KİMDİR?

Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı büyük merak konusu olmuştu. Gelen son dakika haberine göre, Kahramanmaraşspor yeni sezon için teknik direktör Sinan Yücer ile anlaştı. Peki Sinan Yücer kimdir, hangi takımları çalıştırmıştır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol