Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KARTAL’IN EN DİNAMİK GÜCÜ!
 Kartalgücü Spor’un orta saha oyuncusu 16 yaşındaki Cuma Donar, küçük yaşına rağmen güçlü fiziği ve süratiyle takımının gücüne güç katıyor. Fiziği ve süratiyle birlikte top tekniğinde de her geçen gün aşama kaydeden 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Cuma Donar, bileklerine de çok hakim.

NİĞDESPOR ALTYAPISI’NDAN DÖNDÜ!

Yıllar önce profesyonel futbolculuk hayatı ile şuanda futbol hayatına faal Antrenörlükle devam eden Sefer Donar’ın, oğlu Cuma Donar, daha küçük yaşlarda futbola olan aşkıyla keşfedildi. Futbolculuk hayatına ilk olarak Sefer Sportif Futbol Okulunda başlayan 16 yaşındaki Cuma Donar, daha 14 yaşında Adana Gençlerbirliği Spor’un seçmelerine davet edildi. Adana Gençlerbirliği Spor’un seçmelerinde Niğdespor’un yöneticileri tarafından izlenip, oynadığı futbolla Niğdeli yöneticilerin dikkatini çekip Niğdespor alt yapısına transfer edildi. Niğdespor’un alt yapısında bir yıl futbol oynayan ve Niğde’ye uyum sağlayamayıp, fizik olarak da yetersiz kalınca, tekrar kendini ve fiziğini toparlamak için memleketi Kahramanmaraş’a döndü. Niğdespor’da uyum sorunu yaşayan Donar, tekrar kendini ve fiziğini toparlamak için daha önce profesyonel futbolcu olan, Erdemli, Silifke, Mezitlispor gibi bir çok profesyonel takımda forma giyen ve futbol hayatına Antrenör olarak devam eden babası Sefer Donar’ın eğitimiyle, hem fiziğini güçlendirdi, hem de yeteneğinin üzerine kalite katarak, Kahramanmaraş’ta U17 Amatör Liginde mücadele eden Kartalgücü Spor’un kadrosuna katıldı.

KÜÇÜK YAŞTA KALİTESİNİ İSPATLADI!

Kartalgücüspor’da şu ana kadar 6 maça çıkan orta saha oyuncusu Cuma Donar, oynadığı futbolla izleyenleri mest ediyor. Aldığı eğitimlerle fiziğini ve tekniğini geliştiren Donar, sağ ve sol ayağını çok iyi kullanıp, topla oynarken bileklerini bileklerine de hükmediyor. Kısa sürede takımına uyum sağlayan ve oynadığı futbolla saha içerisindeki arkadaşlarına da güven veren Donar, sürati ve hızıyla da takımını ani ataklarda çok iyi organize ediyor. Pozisyon anlamında da hem kendi pozisyonunun çok iyi koruyor, hem de arkadaşlarının dağılımını çok iyi sezip verdiği ara paslar ve uzun toplarla takımı adına etkili futbol oynayıp küçük yaşta kalitesini ispatlıyor.


KİŞİLİK VE FUTBOL ADINA ÖNEMLİ BİR YILDIZ ADAYI

Kartalgücü Spor’da oynadığı futbolla takımının ve Antrenörü Mehmet Akkurt’un vazgeçilmez oyuncusu olarak dikkatleri üzerine çeken Donar, ofansif ve defansif anlamda da takını sırtlarken, Antrenör Mehmet Akkurt, “Orta sahada takımımızda en önemli oyuncalarımızdan biri olan Cuma, daha ilk günden takım arkadaşlarına sağladığı uyumla karakter olarak da, yetenek olarak da güvenimizi kazandı. Kişilik olarak zaten kendisinden övgüyle bahsedebilirim, oyun anlamında da oyunu çift taraflı oynarken, hem sağ ayağını çok iyi kullanıyor, hem de sol ayağını çok iyi kullanıyor. Hızı ve tekniğiyle de oyunda kendini hissettiriyor. Takım içerisinde hemen hemen bütün oyuncularımızın kalitesi ortada, ancak Cuma’nın katkısıyla da takım olarak üst düzey kaliteye sahibiz. Cuma gibi oyuncuları bütün antrenörler takımında görmek ister. Küçük yaşta aldığı eğitimlerle kendini ispatlamaya çalışan orta alan oyuncumuz Cuma, fiziki olarak da teknik olarak da her geçen gün yıldızı parlıyor. Takımımda böyle bir oyuncuyu bulundurmaktan, hem kendi adıma, hem de oyuncularım adına çok mutluyum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol