Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KARAGÜMRÜK, KUPA MAÇINDA DA YAKTI GİTTİ

12 Şubat Stadyumunda oynanan maçın ilk bölümlerinde atak olan, golü düşünen daha çok pas yapan takımımız Kahramanmaraşspor, buna rağmen gol bölgelerinde başarılı olamadı ve maçın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlandı.

İKİNC İ YARIDA YAĞMUR GİBİ GELEN GOLLER

Aslına bakılırsa kırmızı beyazlılar ikinci yarıya da iyi başladılar. Ancak kadrosunda süper lig tecrübesi olan oyunculardan Turgut Doğan Şahin (Trabzonspor), Ramazan Civelek (Fenerbahçe) gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncularla sahaya çıkan Karagümrük, 57. dakikada 0-1 öne geçti. Biri serbest atışta tecrübeli ve teknik oyuncu, 17 no.lu formayı giyen Turgut Doğan Şahin (takım kaptanı) topu ağlarımızla buluşturdu.

Ani gelen gol, takımımızın moralini bozdu ve oyundan düşürdü. 66. dakikada Mervan’ın attığı gol skoru 0-2’ye taşıyınca, takımımız büsbütün oyun disiplinini kaybetti.,

Ancak 78. dakikada oyuncumuz İsmail Hacı Hafızoğlu’nun uzaktan çektiği şut rakip kaleye gidince, biraz ümitlenir gibi olduk.

Fakat maçın son 10 dakikasında rakip takım 2 gol daha bulunca, sahadan farklı yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldık.

Böylece takımımız Kahramanmaraşspor, kupaya veda etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol