Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAN KAYBI DEVAM EDİYOR, YETİŞ DOKTOR!
 Faturavizyon Kahramanmaraşspor’da kan kaybı devam ediyor. Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı rakibi Orduspor’a ilk yarıda yediği 3 gol ile mağlup oldu. Maçın 21’nci dakikasında Landel’in golüne engel olamayan temsilcimiz de rakibe cevap golden 3 dakika sonra Sinan Turan’dan geldi. Daha sonra ise Orduspor lehine peş peşe aynı noktadan verilen iki serbest vuruş müsabakanın seyrini tamamı ile değiştirdi. Önce 35’nci dakika da Eren Özen daha sonra ise aynı noktadan Anıl Taşdemir’in hakemin verdiği kararla serbest vuruştan attıkları goller ile temsilcimiz 3-1 yenik duruma düştü. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da gol pozisyonları bulan temsilcimiz 86’ncı dakika da Sinan Turan ile farklı 1’e indirdi ama müsabaka da başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor, galibiyet hasretini dindiremedi.

Stat: Hanefi Mahçiçek

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Cevdet Kömürcüoğlu, Baran Eraslan

Kahramanmaraşspor: Ersel Çetinkaya, Berat Çetinkaya, Zafer Özden (Dk.70 Erhan Celenk), Adem Aydın (Dk. 70 Aytaç Deniş), Onur Berber, Sinan Turan, Mert Er Estik, İrfan Başaran, Serkan Özsoy, Azuka Izu (Dk. 57 Şamil Ünal), Bolajo Oseni

Orduspor: Alişan Şeker (Dk. 76 Valeri Komiçhev), Erkan Sekman, Ferhat Öztorun, Baraki Soro, Volkan Koçaloğlu (Dk.46 Ufukhan Bayraktar), Michel Landel, Salih Sefercik, Emre Aygün, Eren Özen, Anıl Taşdemir, Alexsandru İonita (Dk. 84 Selçuk Özkan)

Goller: Dk. 24 Sinan Turan ve 86 Sinan Turan (penaltıdan) (Kahramanmaraşspor), Dk. 21 Michel Landel, Dk. 35 Eren Özen Dk. 45 Anıl Taşdemir (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. Serkan Özsoy, Dk. 70 Berat Çetinkaya, Dk. 81 Şamil Ünal (Kahramanmaraşspor), Dk.13 Volkan Kocaoğlu, Dk. 51 Erkan Sekman, Dk. 86 Ufukan Bayraktar (Orduspor) 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol