Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR YÖNETİMİNDEN ZİYARET
 Büyükşehir Belediyesi Personel Lokalinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Erkoç, mahallelerde spor takımları kurma çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, sporun gelişimi adına, gençlerin spor yapabilmeleri adına her türlü yatırımı yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Sezon başında ekonomik bir kriz olmuştu, Valimiz başta olmak üzere birçok iş adamımızla yardım konusunda görüşmeler yaptım. Başkanımızda biliyor, en az on-onbeş defa telefonla görüşerek yardım kampanyasının düzenlenmesinde yoğun bir gayret gösterdik. Bu vesile ile söylemek istiyoruz, maddi olarak üzerimize düşen bir görev. Tabi resmi bir kurum var, birde manevi bir görevimiz var. Kahramanmaraşspor tabi ki tüm Kahramanmaraşlıların. Tüm Kahramanmaraşlıları temsilen de bizim, şehr-ül emin olarak. Bu konuda da geçmişte ve gelecekte de maddi ve manevi konuda üzerimize düşen ne ise yapmaya devam edeceğiz. Sadece maça gelmek değil, maça da geliriz bunda bir sıkıntı yok. Genelde programlar şehir dışına çıktığımızda denk geldi, çakıştı. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor maçına gelecektim fakat, Bursa’da Belediye Başkanları toplantısına katıldım” diye konuştu. 

 ‘SPORA ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ’

Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle spora önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Erkoç, “Takım Kahramanmaraş’ın, imkanı olan maddi-manevi herkes takıma sahip çıkmalı. Şu an Belediye kanununda bir profesyonel, amatör durumu var. Kanuna göre resmi olarak amatör kulüplere yardımcı olunabiliyor. Bizler profesyonel kulüplere fahri olarak, nazımız geçtiği insanlara ulaşarak yardımcı oluyoruz. Şimdi bu takıma tüm Kahramanmaraş’ın sahip çıkması gerektiği inancı var, 7’sinden 70’ine, karınca kararınca herkesin belli bir noktaya, işte başkanımızın da dediği gibi beraberce dernek haline getirmemiz gerek. Tabi ki takımımızı bir üst lige çıkartmak gerektiği inancındayım. Bizler de gençliğinde futbol oynayan kişileriz, şu anda yoğun bir alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Spora çok yoğun yatırımlar yapıyoruz, halı sahalar, kapalı spor salonları olmak üzere. Gençlerimizi ve toplumumuzu daha dinamik hale getirmek amacındayız. Mahallelerde takımlar kurduruyoruz, gençleri lisanslı sporcu haline getirmek istiyoruz. Burası 1 milyon 100 bin nüfuslu bir şehir, taşıma suyla değirmen dönmez. İzlanda’nın nüfusu 350 bin, İzlanda dünya kupalarında oynamakta. Kahramanmaraş’ın nüfusu daha büyük, İzlanda ile kıyaslarsak buradan üç tane milli takım çıkması lazım. Türkiye’de Kahramanmaraş’ı tanıtan, temsil eden bir takım Kahramanmaraşspor, buna da hep beraberce tüm şehir halkı olarak sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan da, Başkan Erkoç’un takıma gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol