Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR, SARIYER MAÇINA HAZIR

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren ilimiz takımı Kahramanmaraşspor’da  oynanan Kupa maçında sakatlıklardan ve korona virüs tedavisi gören ve iyileşen futbolcuların gösterdikleri performans  Teknik Direktör başta olmak üzere teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Futbolcularının çoğunda corona virüs (Covid-10) testlerinin pozitif çıkması sonucu ligde oynayacağı Zonguldak Kömürspor  ve  Gümüşhanespor maçlarının ertelenmesi sonucu ara verdiği lige kupa maçı ile yeniden start veren Kahramanmaraşspor’da futbolcuların antrenmanda oldukça moralli oldukları ve hırslı olmaları takımda herkesi mutlu etti.

Somaspor maçından sonra futbolculara verilen bir günlük aranın ardından tekrar çalışmalara başlayan Kahramanmaraşspor, Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Sarıyerspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

YÜCER'DEN BAŞKAN CEYHAN'A RAPOR

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan futbolcuların antrenman yaptıkları sahaya gelerek futbolcuların antrenmanlarını izledi.

Teknik Direktörü Sinan Yücer’den takımın son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Yücer, Takımda herhangi bir eksikliğin  olmadığını şu an sakatlık ve hastalıktan dönen futbolcuların durumlarının iyi olduğunu Salıryer maçına kadar tam anlamıyla hazır olacaklarını belirtti.

Takımın şu ana kadar 5 lig 1 de kupa maçı olmak üzere altı maç oynadıklarını, bu maçlardan biri kupa maçı olmak üzere 2 galibiyet 3 beraberlik ve  1’de yenilgi aldıklarını ifade ederek, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ligde de galibiyet serisine başlayacaklarını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol