Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR KAPANIR MI?

 *



Kahramanmaraşspor geçmişte olduğu gibi bugünde eğreti otu gibi görülmeye devam ediyor. Her fırsatta üzerinden sürekli prim yapılan ama bir türlü destek göremeyen Kahramanmaraşspor, günümüzde de yine ilgisizlik ile başbaşa. Şehrin ağabeyleri takım yokmuş gibi davranmaya, takım için gecesini gündüzüne katanlar ise şehri yönetenler Kahramanmaraşspor'a düşmanmış gibi davranıyor.

Geçtiğimiz sezondan bu yana sürekli dillendirilen Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor'un birleşmesi veya pilot takım uygulaması hayal oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk hedefi ile güçlü bir yapılanmanın içine girdi. Alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Erkoç, Belediyespor'un şampiyonluğu için göreve getirilen Fethi Çokkeser'e de tam yetki vermiş. Hedef şampiyonluk.

Şimdi gelelim yazımın başlığında "Kahramanmaraşspor kapanır mı? sorunun cevabına. Evet, Kahramanmaraşspor, bu bakış açısı ve bu ilgisizlik devam ederse bir kaç yıl içinde kesinlikle kapanır. Her fırsatta medya önünde söz verenler, lafa geldimi Kahramanmaraşspor bizim takımımız her türlü desteği veririm diyenler kıvırmaya devam ettiği sürece bu takım daha fazla dayanamaz ve eninde sonunda kapanır. Valisi, Belediye Başkanları, Milletvekilleri, Ticaret Odaları, İş adamları dernekleri, İl Başkanları, Sivil toplum örgütlerinin şuan ki tavır ve duruşlarına bakılırsa Kahramanmaraşspor çoktan kapanmış. Kendi kabuğuna çekilmiş ve can çekişiyor. Kulübün borcu sürekli azalmış, binlerce taraftar koca sezonu yönetim, futbol ve taraftar olarak baş başa geçirmiş kimsenin umuru değil. Yani taraftar, yönetim haricinde bu takım herkese göre çoktan kapanmış”

Kaynak spor 46

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol