Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ BEL: 0 - DENİZLİ BEL: 2
 12 Şubat Stadyumunda, güzel bir havada oynanan maçta daha organize olan, daha çok atağa kalkan ve top çeviren rakip Denizle Belediye idi. Nitekim maçın 17. dakikasında gelişen bir atakta, rakip takım penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Şahin, takımını 0-1 öne geçirmeyi başardı.

Rakip takım atak oyunu ile alkış alırken, yine gelişen bir Denizli atağında maçın orta hakemi 2. penaltı düdüğünü çaldı. Bu hareket takımda ve seyircide moral motivasyon bırakmazken, ilk penaltıyı gole çeviren Şahin’in penaltısı bu kez direkte patladı.

İlk yarı,  atılan penaltı golüyle 0-1 rakip takımın lehine sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDA DEĞİŞEN BİRŞEY YOKTU

İkinci yarıda toparlanması ve en aza beraberlik golünü atması beklenen mavi beyazlı takımımız, yine oyun üstünlüğünü rakibine kaptırınca, zaten bir varlık da göstermesi mümkün değildi.

Rakip takım bu kez bir kere daha öne geçti. Oyuna ikinci yarının ortalarında giren Umut, takımının da umudu oldu, maçın 70. dakikasında fileleri havalandırarak takımının 2. golünü ağlarımızla buluşturdu.

Orta hakemin 4 dakikalık uzatması, sonucu değiştirmeye kafi gelmedi, her iki yarıda atılan birer golle rakip takım sahadan 0-2 galip ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol