banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMAN SARAYSPOR'DA MİLLİ SEVİNÇ
 Yaklaşık 5 ay önce kurulan ve  sıkı bir çalışma içerisine giren  1905 Kahraman Sarayspor bu kısa dönem içerisinde yıldız futbolcular yetiştirmeye başladı.

Galatasaray Futbol Okulları bünyesinde yeni kurulan ve bu sezon Kahramanmaraş Amatör Liglerin tüm kategorisinde boy gösterecek olan Kahraman Sarayspor’da Milli Takım Bölge Karmasına futbolcu vermenin sevinci yaşanıyor.

Antrenörler Hüseyin Eralp, Ethem Tambay  nezaretinde çalışmalarına devam eden  Kahraman Sarayspor’da 2000 doğumlu Berke Tambay   Milli Takım Malatya Bölge karmasına seçildi.

Genç yetenek Berke Tambay ile birlikte Doğu ve Güneydoğu illerinden seçilen 20 futbolcu  21-22 Eylül tarihleri arasında Malatyada yapılacak olan kampa davet edildi.  Buradan seçilen futbolcular diğer bölgelerden gelen futbolcularla mutabık çalışacaklar ve milli takımın 1. Ayağı olan U14 Milli takımını oluşturacaklar.

KAHRAMANMARAŞ'IN  ADINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEBİLMEK

1905 Kahraman Sarayspor Kulübü Başkanı Yahya Canlı, ilk sezonumuzda Milli takıma futbolcu vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Hedefimiz ileriki yıllarda Milli takıma daha çok  futbolcu vermek ve Karamanmaraş’ın adını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz dedi.

Antrenörler Hüseyin Eralp, Ethem Tambay da takımlarında çok yetenekli futbolcular olduğunu ifade ederek, Kahraman Sarayspor olarak genç yeteneklere büyük önem veriyoruz, futbolcuların kendi yeteneklerini geliştirmesi için büyük çaba harcıyoruz, bu çabamızın ve çalışmalarımızın karşılığını Milli Takıma futbolcu vererek almanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde milli takıma daha çok futbolcu vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.diye konuştular.

21 Eylül Cumartesi günü U15 Ligi’nde ilk defa  lig maçına çıkacaklarını da ifade eden Eralp ve  Tambay,  Batıpark Futbol Sahasında  saat 11.15de Arsan Sümerspor’la oynayacağımız maça tüm Kahramanmaraşlıları davet ediyoruz dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol