Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KABAKÇI; “DEVLETİN SICAKLIĞINI VATANDAŞA HİSSETTİRDİK!”
 İl müdürü olduğunda, ‘madalyalı şehre madalyalı sporcu’ sloganı ile bismillah demiş, özellikle güreş başta olmak üzere, birçok spor branşında şehrimizin adını duyurmayı başarmıştı. Kent merkezi dahil, ilçelerdeki spor yatırımlarının hayat bulmasında ciddi payı olan, bugünkü adıyla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, son olarak imzasını attığı ALO SPOR projesi ile bir kere daha spor camiasının gönlünde taht kurdu.

O, proje müdür değil, projeci müdürdü. Koltuğunun hakkını veren, bu şehre sporcu yetiştiren, şehrimizin adını duyuran bir gönül ve tanıtım elçisi sıfatı ile şimdi de Alo Spor projesi ile bir kere daha gündeme gelmeyi başarmıştı Ali İhsan Kabakçı.

EKİP RUHU İLE BAŞARIYORUZ!

Yeni modeller, yeni projeler, yeni yatırımlar içini gecesini gündüzüne katan İl Müdürü Kabakçı’yı aradık ve Alo Spor projesine ilişkin düşüncelerini öğrenmek istedik, bize; “Bu proje kamuoyunda ve spor camiasında karşılık buldu. Tesisleşmeye, yeni sporcular yetiştirmeye önem veren bir ekip ruhu ile çalışıyoruz. Adım atmayı bıraktık, artık koşuyoruz. Startımızı da iyi verince, Genel Müdürlük bu projemizi beğendi ve olumlu karşıladı. Hatta ilk kez bir bakan yardımcısı arayıp tebrik etti ve bizden bilgi istedi. Anlatınca da ‘muhteşem’ dedi. Çünkü bu proje, sadece Kahramanmaraş ile sınırlı kalmayıp, tüm Türkiye’ye yapılacak örnek proje haline geldi. Bu proje, Kahramanmaraş’ın çıkış noktası oldu!” diye konuştu.

Bir sorumuz üzerine, İl Müdürü Kabakçı; vatandaşa devletin sıcaklığını hissettirdiklerini ve bu projeyi sürdürmek, yaymak için yeterli ekip ve araçları bulunduğunu, projeyi olumlu ve örnek bulan Genel Müdürlüğün malzeme takviyesi yapacağını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol