banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İLİMİZ DOĞA SPORLARI MERKEZİNE KAVUŞUYOR
 İlimiz Hasancıklı Mevkii Kent Ormanı içerisinde kurulacak olan Doğa Sporları Merkezinde 3,308 M2 Alanda; Dağ Bisikleti ve yürüyüş yolları, Trekking ve Oryantiring alanı, Merkezin giriş kısmına duş, soyunma odaları, kafeterya, güvenlik ve yönetim ofisleri, Parkurlar içerisine dinlenme alanları-odaları, Merkezin bazı bölgelerine güvenlik kulübeleri ve her alanına kamera sistemi, bulunacak olan “Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi” 7’den 77’ye her yaş grubundan tüm vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

15 Ağustos 2018 tarihinde; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver ÇETİNKAYA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’ ya vekaleten Şube Müdürümüz Hüseyin KARAKOÇ ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur YILDIZ Büyükşehir Belediyesinde ortak protokol imzalarını atarak projeye start verildi. Gerçekleştirilen imza töreninde Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir GEMCİ’ de hazır bulundular.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Proje ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi” Projede Amacımız;           Kahramanmaraş’ın spor turizmi ile alternatif turizm olanaklarını artırmak, yeni turizm kaynakları kullanılarak cazibe merkezi oluşturmak, Doğa sporları ile turizm alanındaki zengin potansiyeli ekonomiye kazandırmak ve arttırmak, turistleri bölgeye çekerek sporla eğlenceyi bir arada bulacakları mekân oluşturmak adına ilimiz için çok önemli bir proje olacak. Bu anlamla Proje ortaklarımız; Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı(DOĞAKA)ya ve  Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. İlimiz ve Ülke ekonomimize büyük katkısı olacak bu proje Şehrimize hayırlı uğurlu inşallah “ dedi.

            

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol