Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ILICA’NIN GÜREŞTEKİ UMUDU VE GURURU
 Ilıca’nın tanınmış ismi Mustafa Kar’ın 3 oğlu var. Bunlardan İbrahim ve Sefa Kar güreşçi. Ancak cumartesi günü milli güreşçi olan İbrahim Kar güreşlerde,  65 kilonun birincisi olurken, hem madalyasına kavuştu, hem de para ödülüne layık görüldü.

“8 yıldır güreşiyorum. Milli güreşçiyim. Aldığım madalya ve birincilik ödülü aileme ve Ilıca’ya armağanım olsun” diyen milli güreşçi İbrahim Kar’ın başarısı onuruna babası Mustafa Kar tarafından dostlarına Torun Cafe’de yemek ziyafeti ile taçlandırıldı.

TEMMUZ AYINDA, ILICA’YA KAR DÜŞTÜ

Güreşlerin bitmesinin ardından herkes bu sıcaklarda ‘Ilıca’ya Kar düştü’ derken, aslında söylenmek istenen İbrahim Kar’ın güreşte gösterdiği başarı.

İbrahim Kar’ın çok başarısı, madalyaları ve derecesi var. Dedik ya, milli güreşçi. 19 yaşında olmasına rağmen gelecek için ümit vaad eden bir sporcu. “Hedef         im Avrupa şampiyonu olmak, ülkemi, Ilıca’yı taçlandırmak” diye konuştu.

Babası Mustafa Kar da evlatları ile gurur duyduğunu söylerken, Memiş Kar da yeğeni ile ne kadar övünse az olduğuna dikkat çekiyor, ‘Bizi başarı ile temsil etti, kendisine Ilıca halkı adına teşekkür ederiz” dedi.

 













Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol