banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İLGİNÇ İDDİA

 Şubat ayı içerisinde Kahramanmaraş Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) 12 Şubat Stadına Spor Alanı Güvenlik Sertifikası verilemeyeceğine dair gönderdiği yazı sonrası yaşanan şokun ardından, geçicide olsa sezon sonuna kadar müsabakaların oynanmasına yönelik verilen izin ile rahat bir nefes alınmıştı.

2014-2015 futbol sezonun bitmesi ile verilen izin süresi de bitince şuanda 12 Şubat Stadyumu maçlara kapatıldı.

Verilen izinin bitmesi sonrası kapatılan 12 Şubat Stadyumunun yıkılacağına ve artık maç oynanmayacağına yönelik şok bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi ise komşu şehrimiz takımlarından Yeni Osmaniye Spor’un sosyal paylaşım sitesi hesabından geldi. Yeni Osmaniye Spor Kulübünün resmi sosyal paylaşım hesabından paylaşılan bu şok  iddiada, Kahramanmaraşspor Kulübünün yeni sezon için oynayacağı maçlar ile ilgili olması bütün dikkatleri bu konuşa çekti.

Yeni Osmaniye Spor Kulübünün resmi sosyal paylaşım hesabından yapılan bilgi paylaşımı ve ortaya atılan iddiada, stadın yıkılacağına, yeni sezonda Kahramanmaraşspor’un maçlarını komşu şehir Osmaniye’deki statta oynamak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Ortaya atılan iddia’da aynen şu ifadelere yer verildi; “Bu Sezon büyük ihtimalle Kahramanmaraşspor kendi stadyumu yıkılacağından dolayı ev sahibi olduğu içerideki maçlarını şehrimiz 7 Ocak Stadyumun da oynamak için yetkili kişiler ile görüşmelere başladı…

İzin çıkması halinde stadın tüm masrafları bilboard, koltuklar, soyunma odaları, ses sistemleri, çevre düzenlenmesi Kahramanmaraş Spor tarafından karşılanacaktır.” denildi.

 

BU İDDİA SONRASI TARAFTARLARDA ŞOKA GİRDİ!

Kahramanmaraşspor yetkililerinin önümüzdeki sezon oynayacağı maçlar için Osmaniye stadında oynama girişimlerinin bulunduğu iddiasından sonra, taraftarlar bu habere büyük tepki gösterdi.

Bir çok taraftar grubu bu olaya tepki göstererek, “Biz maçlarımızı dışarıda değil kendi stadımızda oynamak ve yeni bir stada oynamak istiyoruz. Sürekli bu stat sorunundan sıkıldık, artık yeni bir stad istiyoruz” dediler. (HABER: ÖMER BOYALI)

Anahtar Kelimeler:
İLGİNÇ İDDİA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol