Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İL MÜDÜRÜ BOZ’DAN BAŞKAN KARAOĞLAN’A ZİYARET

Geçtiğimiz Günlerde gerçekleştirilen olağan kongre ile Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçilen Ekrem Karaoğlan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz beraberinde Şube Müdürü Mustafa Arguz’la beraber ASKF başkanı Ekrem Karaoğlan’a ve yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Boz, Başkan Karaoğlan ve yönetim kuruluyla Kahramanmaraş’ta yapılabilecek spor faaliyetleri konusunda istişarelerde bulundular.

KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM!

İl Müdürü Boz, “Ekrem bey’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Başkan Beyle ve yönetim kurulu üyeleri ile Kahramanmaraş Sporunu kalkındırma adına yapılacak projeler ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah Kahramanmaraş’ta sporun kalkınması için Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapacağız. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

KARAOĞLAN; HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Müdür Bey’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Müdür Beyle ve Şube Müdürü Arguz’la çok iyi görüşmeler gerçekleştirdik. İnşallah ileride Kahramanmaraş’ta sporun kalkınması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol