banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İKİ TAKIM BİRLEŞSİN, TEK KURTULUŞ BU!

Zekeriya Bitmiş ismi, ne spor camiasına, ne de sanayi ve iş dünyasına yabancı değil. Hele hele medyaya…

Seneler önce, sanıyorum 1977 yılıydı, bugünkü kısa adı KASİAD olan Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneğinin kurucu başkanı idi. O vakitler, özellikle sanayi ve iş dünyasında çok popülerdi. Bu popületesi sporla birleşince, kamuoyunun yakından izlediği bir karakter olarak çıktı karşımıza. Yıldızı parlayan işadamı ve spor dostu kimliği ile…

Bu şehir için, şehir kimliği için senelerini harcadı. Maddi manevi imkânlarını seferber etti. Kahramanmaraşspor’a 25 senesini harcadı gözünü kırpmadan. Hiçbir şeyini esirgemedi. Sempatik tavırları, dünyaya metelik vermeyen yaşam tarzı, her meseleye dair söyleyecek sözünün olması, onu bu şehirde fenomen haline getirdi.

Belki sosyal medyada çok bulunmadı, yer almadı ama insanların aklında, fikrinde hep spor ve basın dostu işadamı kimliği ile yer edindi. Tam bir Kahramanmaraş sevdalısı olan Zekeriya Bitmiş’in en büyük özlemi, hayali, Mustafa Aykır ve Serdar Bursalı’nun hazırlayıp sunduğu Aksu Televizyonundaki ‘tarafsız saha’ programına k atılmak, sporla ilgili düşüncelerini kamuoyuna aktarmak.

TEK ÇARE; TEK KUVVET, TEK DESTEK

Spor ve sporcu dostu yanında, basın mensuplarını da yakından tanıyan Bitmiş, profesyonel ligde top koşturan, oysa bugün itibariyle ligin orta sıralarında düşmeme mücadelesi veren iki takımımızın, yani hem Kahramanmaraşspor’un, hem de Büyükşehir Belediyespor’un birleşmesinden yana. Tek bir çatı altında. “Sanayi ve iş dünyası ile sporu sevdiğini söyleyen insanlar, sadece Belediyespor’a destek veriyorlar. Bir gün olur da işimiz düşer diye. Eee, Kahramanmaraşspor da bu kentin takımı. Güç birliği sağlandığında, takım ligde iddialı olur. Şampiyonluk bile hayal değil. Dikkat edin, bazı kentlerimizde birkaç futbol takımı birden var. Ama hem taraftarı bölüyorlar, hem de kamuoyundan yeterli desteği göremiyorlar. Adana öyle, Kayseri öyle, Gaziantep öyle. Taraftar kitlesi kimi destekleyeceğini bilemiyor. İki t akımın birleşmesi halinde güçlü olan, iddialı olan bir takıma sahip oluruz” diyen Bitmiş, kendi kendini bu şehrin ‘spor bakanı’ ilan ederken, futbola ve şehre olan tutkusunu nakış nakış işlediğinin de altını çizmeden yapamıyor.

BU ÜNVANI BEN KENDİ KENDİME VERDİM!

Bitmiş son olarak, “Ben bu şehrin gönüllü, fahri spor bakanıyım.  Bu ünvanı kendi kendime verdim. Çünkü benim bu şehirde, sanayi ve iş dünyası dahil, futbolda emeğim, alın terim, göz nurum var” diye konuştu ve ‘tarafsız saha’ programına çıkmayı çok istediğini yineledi.

Çünkü bu şehir için, futbol camiası için söyleyecek çok sözü olduğuna inanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol