Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

HARTLAPLILAR 15 TEMMUZ İÇİN KOŞTU
       Hartlap Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Çaka’nın açılış konuşması ile ve işareti ile başlayan koşuda dereceye giren öğrencilere madalya verildi.

      Okul Müdürü Zekeriya Çaka : “(15 Temmuz 2016) şehitlerini anma ve demokrasi koşusu okulumuz Hartlap çok programlı Anadolu lisesinde çevre okul idareci ve beden eğitimi öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleşti.

       Genç erkekler 3000mt genç kızlar 1500mt de dereceye giren sporcularımız madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Gayemiz genç nesile 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamaktır..

       Bizlere bu etkinlikte katkıda bulunan gençlik spor ve İl müdürlüğüne ve yine il atletizm antrenörü semih Sencar  Bey’e de teşekkürlerimi sunuyorum.

      Amacımız gençlere VATAN, DEVLET, MİLLET, BAYRAK kavramlarını en anlamlı şekilde fikirlerinde ve ruhlarında yer etmesini sağlamaktır. Onlara vazgeçilmez değerlerimizin sevgisini aşılamaktır.

      Hartlap Ç.P.A.L Müdürlüğü olarak gençlerimizi İLİM, FEN, SPOR ve anlamda ileriye taşımaktır. Gençlerimiz ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL Atatürk’ünde belirttiği gibi: ‘’ MUHTAÇ OLDUĞU KUDRETİN DAMARLARINDA AKAN ASİL KANDA MEVCUT OLDUGUNU’’ bu güzel etkinlikle bir kez daha idrak etmiş oldu.

    Önümüzdeki yıllarda geleneksel olarak devam ettireceğiz,” dedi..

    ÇPAL Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretmeni Ali Kaplan ise gazetemize yaptığı açıklamada : Daha önce birçok okul ve çeşitli illerde görev yapıp birden çok spor müsabakasına öğrencilerimle birlikte katılma şansım oldu.

      Kimi zaman kazandık sevindik kimi zaman kaybettik kendimizi teselli ettik. Bu müsabakaların en nihayi sonucudur elbette. Ama HARTLAP ÇOK PROĞRAMLI ANADOLU Lisesi’nde düzenlemiş olduğumuz 15 TEMMUZ şehitlerini anma ve demokrasi koşusunun anlam önemi duygusu bende çok daha farklı oldu.

     Ali Kaplan: “Ne kazanma ne de kaybetme duygusu idi, içimizde ki sadece ve sadece gençlerimize bu güzel ülkemizin emanetini nasıl en güzel şekliyle bırakırız duygusu hakimdi, elbette şehitlerimizin içimizde yarattığı hüzün de hakimdi. Rabbimden tüm gençlerimize ülkemize vatanımıza her daim hayırlı yarınlar nasip etmesini dua ediyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

     Netice olarak bu anlamlı etkinliğe iştirak ederek bizlerle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan çevre okul müdürleri ile beden eğitimi öğretmenlerine ayrıca Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokul öğretim üyesi eski Milli Güreşçimiz Yrd.Doç.Dr.HAYDAR İŞLER hocamıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol