banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÜNGÖR; HACETTEPE MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Futbolcuları sadece iki antrenmanda görme fırsatı bulduğunu belirten teknik direktör Taşkın Güngör, Her maç kendi içinde önem taşıyor. Maçların önemi için bir takımın illaki zirveye veya küme düşmeye oynaması gerekmiyor. Her maçın kendi içinde önemi büyüktür. Yarın oynayacağımız maçta Hacettepespor’un  durumu ortada rakip bizden daha stresli bir maça çıkacak. Takımı görme açısından bu maç bizim için önemli.” Dedi.

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Kahramanmaraşspor’un potansiyelini ortaya çıkarmak istediklerini belirten Güngör, Takımın başında henüz iki günlük bir süre geçti, bu maçta bir şey veremeyebiliriz ama ileride seyirciye keyif veren bir takım oluşturmayı hedefliyoruz.  Sonucun ikinci planda olduğu ama gelişimin mutlak suretle çok önemli olduğu bir felsefeyi yerleştirmeye çalışacağız. Bunu yaparken de tabi ki sahaya kazanmak için çıkacağız.  Bu açıdan Hacettepe maçı çok önem taşıyor.” dedi. 

SAKAT VE CEZALI OYUNCULARIMIZ VAR

 Antrenmanlarda futbolcuları iyi gördüm. Umarım sahaya yansımaları iyi olur diyen Güngör, Görmek istediği bir iki futbolcunun sakatlıkları veya kart cezaları olmalarından dolayı bu maçta oynayamayacaklar.  Ama futbolcuların yerlerine oynayacak futbolcuları da görme fırsatımız olacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol