banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

GÖZLEMCİLER VE HAKEMLER YENİ SEZONU AÇTI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreni, TFFHGD Kahramanmaraş Başkanı Adem Şahan, İl hakem kurulu başkanı Şaban Nedirli ve diğer katılımcıların konuşmaları ile devam ederken Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi 7. Bölge sorumlusu Kadir Tozlu, Kahramanmaraş hakemliğini daha üst seviyelere taşımak için çalıştıklarını söyledi. Konuşmacıların ardından eski hakemlere ve hakemlikten gözlemciliğe geçen hocalara plaket takdim edildi.

“SPORUN TAVAN BİRLİKLERİ TAM KADRO YER ALDI”

Açılış törenine Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi 7. Bölge sorumlusu Kadir Tozlu, 7. Bölge bölgesel kurul üyesi Mehmet Nevzat Adal, Kahramanmaraş Futbol il temsilcisi Ali Kazancı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Arguz, Pazarcık Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Dağlı, Türkiye Futbol antrenörleri derneği şube başkanı Mesut Çanak, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Fatih Dağ, Kahramanmaraş sahada ilk yardımcılar derneği tüm hakem ve gözlemciler katıldı.

VE KOKARTLAR TAKILIRKEN

Kahramanmaraş’ta Faal olarak görev yapan hakem ve gözlemciler Akşam yemeği sonrasında bölgesel hakemliğe terfi eden Yahya Yenen'e, Bölgesel yardımcılığına terfi eden Halil İbrahim Şahan ve İsmail Çiriş'e kokartları takıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol