banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÖNÜLLÜ YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor’a gönüllü yönetici olarak katılan ve yapılan ilk toplantıda da görev bölümü yaparak çalışmalara hız veren Gönüllü Yöneticiler Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, Kahramanmaraşspor’in başarısı için neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulundular.

VALİ ÖMER FARUK COŞKUN'A ZİYARET!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'la birlikte Gönüllü Yöneticiler, As Başkan Necati Dilikısa, Basın Sözcüsü Mehmet Avcı ve Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Terliksiz, Vali Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret ederek, Kahramanmaraşspor'umuz hakkında istişarede bulundular.

Ziyaret sonrası Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ve Gönüllü Yönetim Kurulu Üyeleri,  Vali Ömer Faruk Cokşun'a Kahramanmaraşspor’un 46 numaralı çubuklu  forma hediye ederek ziyaretin anısına  hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AK PARTİ İL BAŞKANI GÖRGEL’E ZİYARET

Kahramanmaraşspor’un gönüllü yöneticileri Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’la birlikte Ak Parti Kahramanmaraş İl başkanı Fırat Görgel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ve GÖNÜLLÜ yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, As Başkan Necati Dilikısa, As Başkan Alparslan Eskalen, Mali İşler sorumlusu Alaeeddin Koska, Basın Sözcüsü Mehmet Avcı, Yönetici Sayit Yılmaz,

Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Terliksiz, Kurumsal İletişim Sorumlusu Haluk Besim Bakacak, Taraftarlardan Sorumlu yönetici Sinan Aytemiz ve Mustafa Aykır ile birlikte 7 Kasım'da AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı seçilen Av. Fırat Görgel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÖRGEL’İ MAÇLARI İZLEMEK İÇİN TRİBÜNDE GÖRMEK İSTEDİLER

Başkan Görgel ve Kahramanmaraşspor Yöneticileri takımın durumu ve geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular,  46 numaralı Kahramanmaraşspor formasını ve atkısını Başkan Görgel’e  hediye ederek başarı temennisinde bulundular ve kendisini her zaman Kahramanmaraşspor maçlarında görmek istediklerini ifade ettiler.

Başkan Fırat Görgel, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve Yeni Yönetim Kurulu Üyelerine  teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol