banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GENÇ FENERBAHÇELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Genç Fenerbahçeliler Grubu 6-13 Ocak Sefa Kalya Yardımlaşma Haftası kapsamında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tüm üyelerin desteğiyle hazırladıkları gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Dernek Başkanı Faruk Kuşçu; “Geçirdiğimiz bu zor günlerde sosyal proje kapsamında 80 Adet gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Yardıma ihtiyacı olan, parası olmayan ailelere yardımcı olmaya çalıştık. Biz biliyorsun bir gençlik topluluğuyuz. Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler olarak, 5 -6 ay önce pandeminin ilk dönemi de bir yardım kampanyası yapmıştık, grup içerisinde ve bazı ilgili abilerimiz ve vatandaşlar ile iletişime geçerek bir yardım kolisi organize ettik ve bugün dağıtımını yaptık. Bizim grubumuz 81 ilde mevcuttur ve kurucusu Sefa Kalya adına bir hafta düzenlendi, ölüm yıl dönümü adına Sefa kalya haftası ilan edildi, onun adı hürmetine bizlerde Kahramanmaraş’ımızın Dulkadiroğlu- Onikişubat ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine yardım yaptık” dedi.

“ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK”

Hepimiz Genç Fenerbahçeliler olarak kampanya başlatıp, pirinç, nohut, buğday, çay, yağ gibi temel ihtiyaçlardan alabildiklerimizi kolilere koyduk. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi ailelerimizi belirledik ve onun adı hürmetine bizlerde Kahramanmaraş’ımızın Dulkadiroğlu- Onikişubat ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine yardım yaptık. Allah Sefa Reis hayrına yaptığımız bütün yardımları kabul etsin inşallah” dedi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

‘Zor zamanlardan geçiyoruz’ diyen Genç Fenerbahçeliler Kahramanmaraş Başkanı Faruk Kuşçu; Bu zor günlere birlik olma zamanı ve Kahramanmaraş GFB olarak bizde elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşünerek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için gıda kolileri hazırladık. Bu organizasyonda emeği geçen kardeşlerime teşekkür ederim. Malum dünyanın gündeminde olan korona virüs vakası yüzünden olası bir yanlış temas ve bilinçsiz hareketten kaçınmak adına dikkatli olmamız gerekir” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol