banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GALİBİYETE HASRET KALDIK, TARAFTAR ‘YÖNETİM İSTİFA’ DEDİ
 Bugün 12 Şubat Stadyumunda, saat 13.’de oynanan maçın heyecanlı ve çekişmeli geçmesi bekleniyordu. Bol gollü de… Ancak ilk yarı karşılıklı ataklarla geçse de, 40. dakikada oyuncumuz Burak kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen fırsatı tepti ve kırmızı beyazlıları bir golden etti.

İlk yarı 0 – 0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GELEN GOLLER

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin de izlediği maçta 2 gol yemesine rağmen yıldızlaşan isim kalecimiz Mesut idi. Yüzde yüz gol pozisyonlarını önledi ancak, 80. dakikada eski oyuncumuz 14 no.lu formayı giyen Serhat’ın 18 dışından çektiği sert ve düzgün vuruşuna mani olamadı, top kaleye girdi.

Tempoyu artıran konuk takım Gümüşhane Doğanspor, maçın 85. dakikasında bir gol  daha buldu. Bir dönemler süper ligde de top koşturan Tita skoru 0 – 2’ye getiren golü atınca, ümitlerimiz tamamen tükendi.

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ YİNE YÜKSELDİ

4 dakikalık uzatmada da gol olmayınca maç rakip takımın galibiyeti ile sona erdi, hakem maçın bitişi düdüğünü çalar çalmaz maratondaki taraftar ‘yönetim istifa’ demeye başladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol