Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 FİLENİN EDELERİNE  SANKO HOLDİNG’TEN DESTEK GELDİ

Türkiye Voleybol 2. Liginde Göstermiş olduğu başarı ile adını Play-off’a Yazdıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı 14-15-16 Nisan Tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazanmıştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Cemal Tanrıverdi ve Asbaşkan Bekir Kılıç Gaziantep Sanko Holdingi ziyaret ederek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımımıza destek veren Sanko Holding yönetim Kurulu Üyesi Adil Konukoğlu’na 46 numaralı İsminin yazılı olduğu forma hediye ederek göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Sanko Holding yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Sanko Holding Yönetim Kurulu üyesi Adil Konukoğlu; Biz Sanko Holding olarak her zaman spor’a ve sporcuya destek veriyoruz. Çünkü gençlerimizi sokaktaki kötülüklerden uzak tutmanın en iyi yöntemlerinden bir tanesi spordur.  Bölgemiz takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Ankara’da yapılacak olan Play-off müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanmışlardır.  Sanko Holding Olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımıda bu sezon göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor hemde maddi destek olarak, Ankara’da yapılacak olan müsabakalarda Filenin Edelerine başarılar dilerim. Dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol