Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

FİDANSPOR (0-1) 1920 MARAŞSPOR
  

2016-2017 futbol sezonunda Kahramanmaraş üç takımla Bölgesel Amatör Ligde temsil ediliyor. Sezonun ilk maçında Sakaryaspor haftayı BAY geçirirken Fidanspor ve 1920 Maraşspor kozlarını Batıpark’ta paylaştı. Maçın başında oyuna iyi başlayan 1920 Maraşspor 12. dakika da Mert Ali Turğut’un sağ kanattan taşıdığı ve kaleci Ali Sümeri’nin bacaklarının arasından attığı gol ile 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıya Fidanspor biraz daha baskılı başladı. Peş peşe birkaç kez pozisyon bulan sarı-yeşilliler aradıkları golü bir türlü bulamadı. 66. Dakika 1920 Maraşspor’da Halil İbrahim Kır, 68. Dakika da ise Fidanspor’lu Mehmet Özbağış ikinci sarı karttan kırmızı kart yiyerek oyun dışı kaldılar.

İlerleyen dakikalarda gol olmadı ve tabela değişmedi. Müsabakayı 1920 Maraşspor, Mert Ali’nin golü ile 1-0 kazandı ve sezona galip başladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol