Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 FETHİ ÇOKKESER DE GİTTİ!
  

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar gereği, Teknik Direktör Fethi Çokkeser’in sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir.

Açıklamaya göre, ‘Bundan sonraki süreçte, yıllardır kulüb içinde farklı görevler yapan, şu anda da yardımcı antrenör olarak görevini sürdüren Halil Yücel takımımızdaki görevine devam edecektir. Teknik Direktör ile yollarımızın ayrılmasında, sadece sportif başarı veya başarısızlık gözetilmeksizin kulübümüzün önümüzdeki 5 yıl için belirlemiş olduğu strateji doğrultusunda bu karar alınmıştır.’ denildi.

Açıklamanın devamında ise; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü bundan sonraki süreçte Kahramanmaraş’lı sporculara önem ve imkan verip, 5 yıllık sürecin sonunda en az yüzde ellisi Kahramanmaraşlı oyuncuların olduğu bir kadro ile mücadele edebilmek için elinden gelen gayreti sarf edecektir. Kulübümüzün bundan sonraki hedefi illaki üst liglere çıkmak değil, ahlaklı, karakterli,  prensipli ve Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde her platformda temsil edecek sporcular yetiştirmektir.

TAKIMI HALİL YÜCEL ÇALIŞTIRACAK

Kulübümüzün hedefleri arasında Kahramanmaraşlı sporcuları, aynı zamanda bir aile mensubiyeti içerisinde topluma kazandırmak için gerekli altyapı çalışmalarının’ da yapılmasını sağlamaktır.

Teknik Kadroların görevlendirilmesi ve göreve son verilmesi tamamen kulüp yönetimlerinin belirledikleri stratejilerle alakalı olup bugüne kadar kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür ederiz’ ifadesi yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol