Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. dizi

Bu haber kez okundu.

FATİH CEYHAN, “ŞAMPİYONLUK ŞEHİRLE OLUR”
  

Şelale Park’ta düzenlediği basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, “50. Yılımızda şampiyon olmak en çok istediğimiz şey. Fakat hayatın gerçekleri var. Destek gelmezse tek başıma ben bu sözü veremem. Şampiyonluk için ortalama 7 milyonluk bir bütçe lazım. Yarını ben veriyim, diğer yarısı da şehrimizi yöneten abilerimizden gelsin o zaman ona göre kadro yaparız. Mevcut koşullarda gene orta sıralara bir kadro yapabiliriz” diye konuştu.

Başkan Ceyhan basın toplantısında şu ifadelere yer verdi: “Biz Kahramanmaraşspor’un başındayız. Bununla ilgili bilgi kirliliği de varmış. 4 yıldır olduğu gibi yine elimizden geldiğince takımımız için, şehrimiz için, en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu yıl sizin de malumunuz Kahramanmaraşspor’un 50. yılı, yani kuruluşunun 50. yıl dönümü. Kuruluş yıl dönümleri takımlar için sıçrama anı olarak değerlendirilebilir. Takıma sahip çıkıldığında gerçekten doğru hamleler yapılabilir. İnşallah biz de bu 50. yılı doğru değerlendiririz. Hep birlikte bu şehrin takımı şehrin ortak değeri Kahramanmaraşspor için elimizden gelen her şeyi ortaya koyarız. Bununla ilgili bazı projelerimiz olacak. İlerleyen süreçte onları sizinle paylaşacağız.

ÖZEL İSTİŞARE KURULU

Örnek verecek olursak biz bu yıl 50. yıla özel olarak bir istişare kurulu oluşturmak istiyoruz. 50. yılda 50 kişilik istişare kurulu oluşturmak istiyoruz. Bu istişare kurulunun görevinde öncelikle gönüllülük esas, yani hukuken hiçbir sorumluluğu olmayan ama takımın yönetiminde akil insanlar dediğimiz şehrin takımının doğru yönetilmesi konusunda birbirimize katkı sağlayabileceğimiz ortak akılla yönetme noktasında arkadaşlarımız olsun istiyoruz.

Farklı meslek gruplarındaki arkadaşlarımız, şehrin takımını yönetimi konusunda bizlere destek olacaklar. Düşüncemiz de şu; aylık periyodik olarak toplantılar yapacağız ve bu arkadaşlardan takımın gidişatı ile ilgili düşünceler alacağız. Bu arkadaşlar arasından15 kişilik çekirdek gruplar oluşturacağız. Bu arkadaşlarla daha çok bir araya geleceğiz. Haftalık ve 15 günlük şeklinde. Şehrin takımı olan Kahramanmaraşsporu daha iyi yerlere getirebilmek için bu projeyi önemsiyorum. Fatih Ceyhan bir yere kadar ama bu şehrin bir takımı, şehrin bir değeri. Bu 50 kişilik grubun içerisinde yer alan arkadaşlarımızın fikir ve projelerinden en iyi şekilde yararlanmayı düşünüyoruz.

KAMU’YA BORCU OLMAYAN ENDER KULÜPLERDEN BİRİYİZ

Bu grubun içerisinde yer almak isteyen arkadaşlarımıza kapımız açık. Bizlerle her zaman iletişime geçebilirler. Kahramanmaraşsporumuzun önü açık. Kamu borcu olmayan ender kulüplerden birisiyiz. Geçtiğimiz sezon ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyamadık ama ikinci yarısında play-off oynadık. Tabii ki her takım Şampiyon olabilmek için yola çıkıyor. Bundan daha doğal bir şey yok ama bu süreçte bunun maddi şartları var, sosyal şartları var, takım olma ile ilgili şartları var. Bir de futbolun matematiği yok.

GÜÇLÜ BİR KADRO İÇİN 7-8 MİLYON LAZIM

İşin maddi tarafına bakarsak benim imkânlarım bu kadar. Ben Sabancı’nın ya da Koç’un oğlu, torunu değilim, keşke olsaydım ama değilim. Dolayısıyla benim imkânlarımla 50. yılda ne yapacağımız sorusuna arkadaşlar, bu takımın şampiyon olabilmesi için, başarı için elbette maddi imkânlar önemli. Bunun için Kahramanmaraşspor’a 7-8 trilyon lazım. Ben buradan Kahramanmaraşspor taraftarlarına, Kahramanmaraşspor severlere şunu söyleyebilirim; ben bunun yarısını karşılayabilirim, kalan 3-4 trilyonu ise şehrin diğer büyüklerinden, şehrin diğer sahipleri, diğer abileri, şehrin diğer esnafı, iş adamı, siyasetçisi karşılarsa biz 50. yılda ciddi bir kadro ile iyi bir bütçeyle sahaya çıkacağız. 4 yıldır şahsım adına Kahramanmaraşspor’a destek veren tüm arkadaşlarıma, tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. 4 yıldır borçları sıfırlamak için emek ediyoruz. Bundan sonra da risk almayız. Takımı yeniden borçlandırmayız. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde iyi bir takım kurmaya çalışırız.

TARİHİNDE İLK KEZ KMS AKADEMİYİ KURDUK

Bu sene yine Kahramanmaraşspor’un tarihinde ilk defa olarak KMS akademiyi kurduk. Maraşsporun artık bir spor okulu var. Futbol branşı ile başladı, yanına diğer branşlarda eklenecek. 10 Haziran’da ilk kayıtları almaya başladık. Bu 6 ile 13 yaş arası genç arkadaşları kapsıyor. Buradan şehirde yaşayan hemşerilerime sesleniyorum bu yaş grubunda yetenekli çocuklarınız varsa KMS akademiye bekliyoruz. Şu anda kısa bir süre olmasına rağmen 55-60 kişiye ulaştık. Kahramanmaraşspor bu şehirde bir marka, bu şehrin milli takımı. Biz Bu markayı doğru kullanabilirsek inşallah gelecekte daha da iyi olacak. Ben bu vesileyle hepinize katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol