Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

EROĞLU, “HEDEF KOYDUK, GÜREŞTE ÇITA YÜKSELECEK”

Dünya ve Avrupa şampiyonlukları yanında Olimpiyat ikincisi olup bayrağımızı göndere çektiren, İstiklal Marşımızı yedi düvele dinletip, madalyalı şehrin madalyalı sporcusu ünvanını kazanmayı hak eden, Dereköy’ün yiğit ve düzgün evladı Şeref Eroğlu, canlı yayında ünlü yorumcu Orhan Ayhan’ın sorularını cevaplandırdı.

MİLLİ TAKIM ANTREMANLARINA BİZZAT KATILACAĞIM

“Güreş ailesi olarak hep birlikte yeni bir heyecanla göreve Güreş Federasyonu Başkanı olarak bizlere yönetim olarak destek veren  arkadaşlarımıza ve camiamıza teşekkür ediyorum” diyen milli güreşçi, Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu; “Yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımızla öncelikle 2.5 yıllık görev süremde, 2024 Paris Olimpiyatlarında ülkemize madalyalar kazandırmak. 2.5 yıl gibi bir süre olsa da daha çok sahada olacağız. Milli takımlarımız ile antrenmanlarına bizzat ben de katılacağım. Biz bu yola çıkarken bir ekip ruhu ile birlikte camiamızı yöneteceğimizi söylemiştik” dedi.

AVRUPA, DÜNYA VE OLİMPİYATLARA DAHA SIKI ŞEKİLDE HAZIRLANMAK

Son yıllarda gerek olimpiyatlarda gerekse Dünya ve Avrupa şampiyonalarında altın madalya alamadıklarına vurgu yapan Güreş Federasyon Başkanı Eroğlu, konuşmasının devamında; “Bunların telafini yapacağız inşallah! Ben ve yönetim olarak bizler başaracağımıza inanıyoruz. İnanmak başarının yarısıdır. Türk Milletinin ata sporu olarak, tarihten bu yana kendini ortaya koymuştur. Peygamberimiz de güreş yapmıştır. Kurtdereli Mehmet Pehlivanımız ne diyor;   ‘ben her güreşe çıktığımda, Türk Milletinin arkamda olduğunu bilerek onların şerefini düşünürüm’ diyerek minderlerde yüreği ile güreşmiştir. Milletimiz  İstiklal Marşını okutmak, Ayyıldızlı Bayrağımızı  göklerde dalgalandırmak, her daim görmek ister.” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A, SPOR BAKANI KASAPOĞLU’NA, BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA VE GENEL MÜDÜR BAYKAN’A TEŞEKKÜR!

Başkan Şeref Eroğlu röportajın sön bölümünde ise, güreş sporuna büyük önem veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hakkını teslim etti; “Desteklerini esirgemeyen sayın Cumhurbaşkanımızın, her şeyden önce sporun her alanında olduğu gibi güreşe de özel ilgileri var. Ayrıca, Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, asrın güreşçisi ve bakan yardımcısı sayın Hamza Yerlikaya ve Spor Genel Müdürümüz sayın Mehmet Baykan’a teşekkür ediyorum!” diyerek sözlerine son verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol